1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads

Technical threads All discussions about technical issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #131  
Old 05-31-2013, 10:12 AM
UglyMug01 UglyMug01 is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Default

Worked like a charm, thanks much!
Reply With Quote
  #132  
Old 07-22-2013, 02:30 PM
3ra_Luke's Avatar
3ra_Luke 3ra_Luke is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 6
Default

This fix is Not working for me in Windows 8.1 64bit.

Someone upgraded Windows 8 to 8.1 Preview and is able to COD ok? Also, a warning for everyone: Windows 8.1 updare, also broke FSX. Not working anymore.

Windows 8.1 cant be unistalled. (

Tnx

Last edited by 3ra_Luke; 07-27-2013 at 08:17 AM.
Reply With Quote
  #133  
Old 08-25-2013, 03:27 PM
Tunkur Tunkur is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default

Great works as a charm, thanks
Reply With Quote
  #134  
Old 09-13-2013, 04:28 AM
AlphaDog AlphaDog is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Thumbs up

Выражаю огромную благодарность !
Теперь бить фрицев можно не только дома но и на работе !
Производительность - отличная.Настройки максимальные.


I express huge gratitude!
It is possible not only at home but also at work!
Productivity - excellent. Adjustments maximal.

ASUS G75VW (i7 3630QM/670M 3Gb/Win8 64 SL)

Last edited by KG26_Alpha; 11-15-2013 at 09:04 PM. Reason: Roughly Translated
Reply With Quote
  #135  
Old 09-14-2013, 11:38 PM
jwatch jwatch is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Default

You saved the day! You're one of the "few", we owe you so much, thanks.
Reply With Quote
  #136  
Old 10-18-2013, 11:46 PM
wolfman72 wolfman72 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Default

Works great in windows 8.1 thanks
Reply With Quote
  #137  
Old 11-05-2013, 08:08 AM
fifi fifi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 52
Default

Solved my issue with Win8. Thanks for this fix, it works great
Reply With Quote
  #138  
Old 11-15-2013, 06:40 PM
Kastel Kastel is offline
Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by 3ra_Luke View Post
This fix is Not working for me in Windows 8.1 64bit.



Tnx
Win8.1 with cloder.exe etc. works for me
Reply With Quote
  #139  
Old 12-24-2013, 12:57 PM
boathead's Avatar
boathead boathead is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Default Works with Win 8.1 Pro 64!!!

First of all I would like to Thank Sykos for developing this fix! Merry Christmas to you and the whole forum!
To all of you who have windows 8.1 the Cloder. exe works. Just follow sykos readme file instructions pasting the extracted files to the correct folder(see the attachment). Make sure you have Steam already running beforehand! CloDer for SteamandWin8-1.jpg

Ihope this helps those of you with Win8 or 8.1

Last edited by boathead; 12-24-2013 at 12:59 PM.
Reply With Quote
  #140  
Old 01-18-2014, 08:31 PM
maximus108 maximus108 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by sYk0 View Post
@BillW71,

There are a number of ways to get the fix working, you are using one of the (three) methods.

You can put the two (.exe and .dll) files into your "il-2 sturmovik cliffs of dover" folder, just make sure they are in the same directory as "Launcher.exe".

After placing the files in your "il-2 sturmovik cliffs of dover" folder you must execute (run) "CloDer.exe" (DO NOT run the game from Steam, this will not work [it bypasses the fix]).


Another Method (as broken pixel was trying to explain).

Extract the archive ("CloDer_v0.0.0.1.7z" or "CloDer_v0.0.0.1.zip") to a new folder on your PC (I'll use "C:\Downloads\CloDer\").

Go to the folder where you extracted the files (in my case "C:\Downloads\CloDer\"), locate and run the file "CloDer.exe".

Unlike the first scenario (above), "CloDer.exe" won't find "Launcher.exe" (therefore can't run it automatically) and will ask you to locate it (the "Open File" dialog will pop up), simply use the dialog to locate "Launcher.exe" in your "il-2 sturmovik cliffs of dover" folder.

*Note: Steam must be running (in the background) in order to play the game.

Hope you get it running.

//Regards,
sYk0.
I have been on this site for some hours now and trying to understand what i am missing, but have no idea. when i download from the links you put on page 1 one i only get the cloder.dll fie and not the CloDer.exe. what am iam doing wrong here.
plese help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:48 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.