1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: The Legend > Adventure mode

Adventure mode All you want to know about adventure mode (may contain SPOILERS)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-25-2008, 05:36 PM
Koz Koz is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Default Adventure mode (questions, solutions, hints, etc.)

I'm thinking of buying the game but I have a few quick questions before I do:

1. Are there different maps, or is it basically the same map everytime and you just run through the same game with different characters? If there is only one map to play, how long does it last before it's completed?

2. Do you get to upgrade your units (ala Heroes of Might and Magic or the Disciples series)? If the units upgrade, how is it done (through skills, new buildings, etc)?

Thanks for any answers.

Koz
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2008, 05:54 PM
Bonar Bonar is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 19
Default

There are different maps/places to go to (You could spend about a day running around in one continent, and each continent have about 2-5 maps). Monsters and items are randomized every time you start a new game.

So far, the only unit you can upgrade is priest to inquisitor (that ability available when you open a skill from mind tree).
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2008, 01:47 AM
Natan Natan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Default Adventure mod (questions, solutions, hints, etc.)

Hi all,

i want to go now to "Freedom Island"; but whenever i talk to the fisherman (the boat guy) nothing happens. He only offers me a place aboard the Sea Sawllow, but nothing happens after that...? I am not transported to the other continent.

Last edited by Natan; 09-26-2008 at 01:58 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-26-2008, 02:30 AM
Natan Natan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Default

Damn, i really can't leave the first continent apprently. Am i stuck?
Reply With Quote
  #5  
Old 09-26-2008, 02:59 AM
stupidface stupidface is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 25
Default Adventure mod (questions, solutions, hints, etc.)

Hi! Spoilers!

I've gotten to a quest now where I can either help Farmir regain his father's throne and avenge his death, or I can kill the ghost for the benefit of the current ruler (the father's former counsel.)

I'm curious which path other players have taken, and what they've found when doing so. I'm curious about Farmir's lineage, but after installing him to the throne I don't seem to get any options to explore that background.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-26-2008, 03:05 AM
Natan Natan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Default

Cmon, someone must have an answer how to travel to that island...
Reply With Quote
  #7  
Old 09-26-2008, 03:18 AM
Greven af Color Greven af Color is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 15
Default

Hi,

I the main town there is a dwarf with an air ship you need to get the quest from the King to be able to leave the mainland.
I'n the first quest you get sent of to an iland to fight a giant turtle and once you completed that you will get a quest to get to freedom iland.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-26-2008, 03:46 AM
Natan Natan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Default

Yes, i know that, I did the Dwarf quest to get his airship fixed and i killed the turtle. But i can't get to freedom island after that. The king sends me to there, but i can't go there. The stupid fisherman will not take me there. He says to enter his ship, but there is no ship??? Nothing happens.

Last edited by Natan; 09-26-2008 at 03:54 AM.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-26-2008, 04:03 AM
Natan Natan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 5
Default

Ok, it looks like this is a bug. I started a new game and cheated me through to this point and then it worked. Too bad, 20 hours playing for nothing.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-26-2008, 05:28 AM
hawker hawker is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 77
Default

Help Farmir, it's the right thing to do.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:45 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.