1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads > Performance threads

Performance threads All discussions about CoD performnce

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-31-2011, 10:24 AM
machoo
Guest
 
Posts: n/a
Default Specs that are not playable

Mine

4GB PC-8500 (1066MHz) DDR2
512MB 8800GT
Intel E7400 2.8Ghz


I shit you not , I cant even run this on the lowest. It's like the game is still trying to load textures and just a massive bottleneck and a slide show. When it does start to run faster it's still a slide show - and the graphics look as if it's being done in software mode.

I will have to wait for a patch. This game should be running at least decent on the online maps , complete slide show fest, Wings of prey can run everything maxed out . This I cant even run with no aircraft in free flight mode with nothing on.

Baaaaaaaad.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2011, 10:30 AM
Toaster Toaster is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Default

Well the russian Version had a patch released last night and it made the game alot more playable apparently so there is hope lol.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2011, 11:02 AM
machoo
Guest
 
Posts: n/a
Default

I've now come to the conclusion that the 8800GT isnt even supported. Even on highest detail it still looked like it's all software rendered.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-31-2011, 11:07 AM
Rodney Rodney is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 16
Default My Experience

My specs

8GB (1066MHz) DDR2
1536MB Geforce GTX580 (State of the art)
Intel E8500 3.16Ghz (3 years old i.e. ancient)
Win 7 - 64 bit

My CoD settings

Everything (and I mean everything) maxed out

Where not playable (with everything maxed)

Directly over London and France (where there are millions of houses)

Where playable (with everything maxed)

Everywhere else (even though there are millions of trees)
Reply With Quote
  #5  
Old 03-31-2011, 11:12 AM
machoo
Guest
 
Posts: n/a
Default

With everything on high , this is the graphics that greet me on an online map. Wth???


http://img840.imageshack.us/i/2011033100002.jpg/

Last edited by machoo; 03-31-2011 at 11:14 AM.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-31-2011, 11:15 AM
Tvrdi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by machoo View Post
Mine

4GB PC-8500 (1066MHz) DDR2
512MB 8800GT
Intel E7400 2.8Ghz


I shit you not , I cant even run this on the lowest. It's like the game is still trying to load textures and just a massive bottleneck and a slide show. When it does start to run faster it's still a slide show - and the graphics look as if it's being done in software mode.

I will have to wait for a patch. This game should be running at least decent on the online maps , complete slide show fest, Wings of prey can run everything maxed out . This I cant even run with no aircraft in free flight mode with nothing on.

Baaaaaaaad.
u expect COD to work on ancient PC....mate this isnt a Call Of Duty...its Cliffs Of Dover....I think you purchased the wrong game
Reply With Quote
  #7  
Old 03-31-2011, 11:25 AM
gungunx gungunx is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Tvrdi View Post
u expect COD to work on ancient PC....mate this isnt a Call Of Duty...its Cliffs Of Dover....I think you purchased the wrong game
I think you should read the minimum system requirements.
Reply With Quote
  #8  
Old 03-31-2011, 11:27 AM
machoo
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Tvrdi View Post
u expect COD to work on ancient PC....mate this isnt a Call Of Duty...its Cliffs Of Dover....I think you purchased the wrong game


So you expect the game to crawl on a small online map with one plane in the air?
Reply With Quote
  #9  
Old 03-31-2011, 11:28 AM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

My spec's below. Game is unplayable with patch.
Reply With Quote
  #10  
Old 03-31-2011, 11:33 AM
JG52Krupi's Avatar
JG52Krupi JG52Krupi is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3,124
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
My spec's below. Game is unplayable with patch.
What kind of performance jump did you get once you turned your sli off?
__________________


Quote:
Originally Posted by SiThSpAwN View Post
Its a glass half full/half empty scenario, we all know the problems, we all know what needs to be fixed it just some people focus on the water they have and some focus on the water that isnt there....
Gigabyte X58A-UD5 | Intel i7 930 | Corsair H70 | ATI 5970 | 6GB Kingston DDR3 | Intel 160GB G2 | Win 7 Ultimate 64 Bit |
MONITOR: Acer S243HL.
CASE: Thermaltake LEVEL 10.
INPUTS: KG13 Warthog, Saitek Pedals, Track IR 4.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.