1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik

IL-2 Sturmovik The famous combat flight simulator.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-24-2013, 11:30 AM
Alexovercozumel Alexovercozumel is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 5
Default Newbie needs help

osted Today, 10:14

Hi ppl,



I got IL 1946 recently and is the best sim I´ve ever flown. I started with single missions and quick mission bulider to get the hang of it.



Now that my Saitek HOTAS system is about to arrive I began to try to use the full mission builder.

This video on youtube has been very helpful:



However, I have a little problem. At 5:06 in the video, a box appears with the choices "select/unselect" to choose your plane, and I can´t make that to appear in my screen. I got it once, and didn´t even know what I did to make it appear, and succesfuly built a simple mission.
After that I haven´t been able to get the "select/unselect" to work, I know it´s some simple push of some button or mouse, but I don´t get it,



Can you help?



Watch your six!! Alex

Last edited by Alexovercozumel; 06-24-2013 at 11:34 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2013, 01:33 PM
sniperton sniperton is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 253
Default

right mouse button click anywhere on the map
Reply With Quote
  #3  
Old 06-24-2013, 04:16 PM
Alexovercozumel Alexovercozumel is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by sniperton View Post
right mouse button click anywhere on the map
Thanks sniperton, but when I right click the only thing that happens is that the waypoint is erased.

Any idea?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2013, 09:23 PM
sniperton sniperton is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 253
Default

Sorry, I have a left handed mouse, therefore the confusion...

Generally, you create new objects with Ctrl+L-Click; you select wayponts etc with L-Click; you manipulate them (e.g. reposition a waypont) with L-Drag;

You deselect your current selection with R-Click on the map; then a dialog appears (unselect/delete). Is it what you need?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-25-2013, 02:57 PM
Alexovercozumel Alexovercozumel is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by sniperton View Post
Sorry, I have a left handed mouse, therefore the confusion...

Generally, you create new objects with Ctrl+L-Click; you select wayponts etc with L-Click; you manipulate them (e.g. reposition a waypont) with L-Drag;

You deselect your current selection with R-Click on the map; then a dialog appears (unselect/delete). Is it what you need?
Thanks man! It worked!!

I just shot down a 109 over Normandy.

Watch your six, Alex
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:53 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.