1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: The Legend > Technical problems and solutions

Technical problems and solutions Questions and solutions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-28-2008, 10:44 AM
chrys1989 chrys1989 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Default Crash after I go through the first portal.

I now allot of people have this problem , when they go through the first door after getting your training sword the game crashs to the desktop, some get a error messege some dont but its the same problem and I have looket all over the net for a sollusion ,and nothing works, the drivers and direct X are the lattest and I know it works on my sistem because the game starts it has good fps and it works until I go through the portal so its definatly a bugg so could somebody fix it or find a solution please.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2008, 11:37 AM
phoenixreborn phoenixreborn is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 185
Default

Try putting this in your $save folder:

http://www.mediafire.com/?jjdztdaztwt

It is a save with a mage character just outside the training ground.

Your game is likely to crash next time you go through a portal though...video card error perhaps?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2008, 11:51 AM
chrys1989 chrys1989 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Default

thanks for the save but it dosent work , after loading it the screen goes black and it gives me one of those "send error" "dont send error" to microsoft.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-28-2008, 12:49 PM
luckenbill56 luckenbill56 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 13
Default

I know exactly what you are talking about. Here is the interesting part. I installed the demo on another PC. With a lesser video card and should NOT be able to run the game and the game runs perfect. Therefore, not sure any fix is correct. King's Bounty is a fine game and we do not get many RPG's these days, with The Witcher the exception. My PC runs The Witcher with no issues, but will not run KB. However, King's Bounty runs on a slower machine with an older video card perfectly. laughing I don't know what to tell you? Except good luck and you have my sympathy. Hopefully a patch will get released. King's Bounty is very good. BUGGY?? Oh yea.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-28-2008, 12:54 PM
chrys1989 chrys1989 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Default

Ok now that is weird ,and I so want to play this game ,Im hope they fix this problem soon or else they are going to have prety big marketing problems , and its not going to sell the way they expected.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-28-2008, 01:24 PM
luckenbill56 luckenbill56 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 13
Default Crashing

chrys1989,
I used to work in the game industry. Not saying I am always correct with this theory. However, it is amazing to me how many games and software I have found are not supposed to run on my PC and the program/s runs fine. I have a five year old Falcon NW with an older Nvidia GEFORCE Card and 5 Year old Dell PC with an older Radeon card. As I said King's Bounty runs with the Radeon card pc. Am I suprised? Yes and no. I ALWAYS max out my memory and it is amazing how that enables many things to work. That in most cases shouldn't. The Witcher when it comes to graphics is a real horse. However, my Nvidia Card Falcon swallows that sucker right up with no issues.

I don't buy many games these days unless a good RPG comes down the line. Thus, I have been really lucky. Fallout 3 is coming out next month and they are saying if your PC can run Oblivion it will run Fallout 3. Yep I can that one too. My opinion is King's Bounty is just buggy because graphically it isn't anywhere near THE Witcher. I think and hope a patch will correct most of our issues. These games are not written & created overnight. Therefore, my logic tells me the initial programming was not done on a today's market high end pc. Thus, the Radeon works and the other pc doesn't? Who knows? I am as baffled and perplexed as anyone. Nice talking to you.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-28-2008, 03:59 PM
bshock bshock is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 9
Default

A lot of people seem to be having this problem, myself included. Hopefully they will release a patch at some point.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-28-2008, 05:34 PM
mazzaepico mazzaepico is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by bshock View Post
A lot of people seem to be having this problem, myself included. Hopefully they will release a patch at some point.
I have this problem too ...I can't play !!!! I think is something linked with video card problems, but they need to fix this soon !!! it happen not only when you go through portal but also when you rotate the screen with right mouse button
Reply With Quote
  #9  
Old 09-28-2008, 08:38 PM
phoenixreborn phoenixreborn is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 185
Default

Game runs fine on my x800 and on a geforce 6200.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-28-2008, 09:39 PM
calonge calonge is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 11
Default

Quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Game runs fine on my x800 and on a geforce 6200

phoenixreborn

Whats number geforce drivers? are older drivers?


I need play the demo ,please
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:37 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.