1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: The Legend > Technical problems and solutions

Technical problems and solutions Questions and solutions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 09-28-2008, 09:48 PM
phoenixreborn phoenixreborn is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 185
Default

Very old, no need to update because I never had a problem...in my dxdiag it says drivers version 6.14. Not sure if I'm looking in the right place though.

Edit: it's a 6150, not a 6200 as I posted earlier.
Reply With Quote
  #12  
Old 09-29-2008, 01:53 AM
calonge calonge is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 11
Default

Quote:
Very old, no need to update because I never had a problem...in my dxdiag it says drivers version 6.14. Not sure if I'm looking in the right place though.

Edit: it's a 6150, not a 6200 as I posted earlier.
thanks
if your these having problems to find
your drivers put dxdiag and insert the date drivers,please

EJ : 03/05/2008
Reply With Quote
  #13  
Old 09-29-2008, 04:11 AM
bkbreeze bkbreeze is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3
Default

I use Geforce 8800 GT and I had the exact same problem using nvidia driver version 175.19. I fixed the problem by update to beta driver 177.92. I have not tested the newest stable driver released on 9-25 (version 178.13). Hope that helps.
Reply With Quote
  #14  
Old 09-29-2008, 04:56 PM
calonge calonge is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 11
Default

Quote:
I use Geforce 8800 GT and I had the exact same problem using nvidia driver version 175.19. I fixed the problem by update to beta driver 177.92. I have not tested the newest stable driver released on 9-25 (version 178.13). Hope that helps.
the drivers 177.92 are not compatible for my videocard
Reply With Quote
  #15  
Old 09-29-2008, 05:01 PM
phoenixreborn phoenixreborn is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 185
Default

Driver Name: nv4_disp.dll
Driver Version: 6.14.0010.8205 (English)
DDI Version: 9 (or higher)
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 1/24/2006 15:15:00, 3955328 bytes
Reply With Quote
  #16  
Old 09-29-2008, 06:00 PM
chrys1989 chrys1989 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Default

that is the same driver that is on the dvd but it still dosent work, and my card dosent support 177.92 driver.
Reply With Quote
  #17  
Old 09-30-2008, 07:22 PM
mazzaepico mazzaepico is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Default I have a Geforce FX 5700

My game runs very smooth but when i go through the portal it crashes..

I updated my drivers too but nothing happened still the same problem i hope they will release a patch
Reply With Quote
  #18  
Old 10-06-2008, 11:46 AM
Kesarion Kesarion is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Default

I have the same problem, game crashes after I enter the portal in the training room, it also crashes when I try to load a save.
I have tried to update to 1.64(russian) and it still crashes. I have the newest drivers too.

Someone help, is there any fix or some patch ?
Is there at least any news that they are going to fix these issues?
Reply With Quote
  #19  
Old 10-07-2008, 04:30 PM
Kesarion Kesarion is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Default

Well, at least the updated demo works, here's a link:
http://www.bigdownload.com/games/kin...-updated-demo/

Let's hope they release a fix for the full game soon.
Reply With Quote
  #20  
Old 10-07-2008, 07:47 PM
mazzaepico mazzaepico is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by Kesarion View Post
Well, at least the updated demo works, here's a link:
http://www.bigdownload.com/games/kin...-updated-demo/

Let's hope they release a fix for the full game soon.
That's great...i'm gonna try the new demo now...but why "NEW" demo ??
I hope to main game will be fixed soon.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:33 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.