1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Theatre of War series

Theatre of War series The most historically accurate RTS games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-03-2008, 10:50 PM
Barbosa Barbosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Game won't work

I bought this game today from a Best Buy electronics store in USA. I can't get the game to accept my profile name. Any button I push takes me to "select profile" and it just doesn't work. I can't even access the encyclopedia without having to set up my profile which doesn't work.

I have downloaded the uber patch. It's a zip file. When I open this patch, will it automatically install in the games files? Or do I have to manually place them there? If that is the case, I need a step by step description of how to do this.

The game booklet says Battlefront on the back cover. Also cdv, whatever that is.

Anyone who can help, I'd be much obliged.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-03-2008, 11:57 PM
Barbosa Barbosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default

Update:

I have Vista OS, so I figured out the right click and choose "run as Administrator" option. That got the game running.

However, the uber patch question still applies. Anyone help me?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-04-2008, 06:57 AM
Nike-it's Avatar
Nike-it Nike-it is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia
Posts: 3,390
Default

I think you can find the answer here: http://forum.1cpublishing.eu/showthr...?t=2987&page=3
Reply With Quote
  #4  
Old 07-04-2008, 12:37 PM
Sneaksie Sneaksie is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 824
Default

Hello Barbosa
Which version number is on main menu game screen, top right corner? Chances are, you already have latest version since cdv published version 1.10.0.81.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-05-2008, 07:19 PM
Barbosa Barbosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default

It is 1.19.0.81. Thanks Sneaksie.
So I am to understand that this version has the uber patch?

I do have another question now:
I can save missions and the auto save works, But where in the world to I go to pick up where I last played? I'm getting tired of having to play every mission over to continue.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-07-2008, 07:56 AM
Sneaksie Sneaksie is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 824
Default

Yes, CDV version is up-to-date.
I'm not fully understand you, but there is 'continue' button in singleplayer menu, which loads last save. If it is greyed out and there is no saves in load menu, then none saves were actually made due to write access denial for some reason. Do you run the game using 'Run as Administrator' context menu option? Did you install the game to default location (path to game files must not contain exclamation marks and such).
Reply With Quote
  #7  
Old 07-09-2008, 05:21 PM
Barbosa Barbosa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Sneaksie View Post
Yes, CDV version is up-to-date.
I'm not fully understand you, but there is 'continue' button in singleplayer menu, which loads last save. If it is greyed out and there is no saves in load menu, then none saves were actually made due to write access denial for some reason.
The button I have says "Load Game". It's grayed out.

Quote:
Do you run the game using 'Run as Administrator' context menu option?
Yes.

Quote:
Did you install the game to default location (path to game files must not contain exclamation marks and such).
I don't know how to do this nor where to look to see if it was done automatically and correctly.

Thanks a bunch for your help, though. I really appreciate it.

Last edited by Barbosa; 07-09-2008 at 05:53 PM.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-10-2008, 06:49 AM
Sneaksie Sneaksie is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 824
Default

Let's try this: start the game, start any mission, save the game, quit from the mission and the game, then send log.lst file to dina@1c.ru, we'll try to determine why saving doesn't work. Also, zip 'Users' directory in main game directory and attach it to e-mail too (it should not be big since it appears that saves are not being er... saved).
In addition, what is the path to the game directory? By default it should be something like 'C:\Program Files\CDV\Theatre of War'.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-16-2008, 04:46 AM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default

Quote:
Originally Posted by Barbosa View Post
It is 1.19.0.81. Thanks Sneaksie.
So I am to understand that this version has the uber patch?

I do have another question now:
I can save missions and the auto save works, But where in the world to I go to pick up where I last played? I'm getting tired of having to play every mission over to continue.
1.19? Did I miss an update Sneaksie? Mine states 1.10.0.81

I don't see that over at Battlefront.com http://www.battlefront.com/
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:07 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.