1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Fantasy Wars

Fantasy Wars Turn-based strategy. Gather an army, upgrade units, study magic spells, participate in castle sieges and assaults to destroy the great Orc Ugraum’s horde.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-11-2008, 06:12 PM
Hertston Hertston is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 36
Default Question to 1C - Asian version of FW (again)

Hi,

Can you please advise if there is a realistic chance of the 'Asian' version of the game being patched to the final version and to include the editor in the near future? If so, I'll wait, if not I may fork out on the Euro version.. I'd really like to have a go at some map design!

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2008, 07:26 PM
Skelos Skelos is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 43
Default

We are working on it. You will be able to edit maps soon.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-14-2008, 06:17 PM
Hertston Hertston is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 36
Default

Excellent! Thanks for taking the trouble to reply.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2008, 10:30 AM
bers bers is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Krasnodar, Russian Fed.
Posts: 14
Lightbulb

Hertston,
execute this file and try to install european version
Reply With Quote
  #5  
Old 04-23-2008, 08:53 PM
Hertston Hertston is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 36
Default

Hi bers,

Ideal!

Just one small point, as I think others might encounter the same problem. The directory data put into the registry was "D:\Program Files\1C\Fantasy Wars". I initially got the same "not found" error as before on trying to install the editor until I had a look at what had gone in.. once I changed that to the C:\ drive where the game actually installs itself (my only hard drive) it worked OK.

Thanks a lot. I really appreciate it.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-27-2008, 05:42 PM
Devean Devean is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 55
Default

Thanks Bers! After modifying the path it worked also for me

All of you guys with the Far East version - this really works I have already created a few test scenarios and run them in the game
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:25 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.