1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > XIII Century: Death or Glory

XIII Century: Death or Glory Real-time strategy game covering major battles of the 13th Century. Lead the English, the French, the Mongols, the Germans or Kievan Rus' (Russians) to victory!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 04-18-2008, 06:16 PM
matt_gold matt_gold is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Default mine's gamersgate too

mine's from gamersgate too, english version, and it crashes when anybody in a circle formation tries to move. mine or the enemy.
Reply With Quote
  #32  
Old 04-18-2008, 06:30 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

A information is that I have a Geforce FX 5700VE, but the driver is not the latest I have the driver 162.18 not the 169
Reply With Quote
  #33  
Old 04-18-2008, 11:49 PM
nspiliotopoulos nspiliotopoulos is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 8
Default

Dear Sir,
i will wait for the patch but i don't know if you read my first letter but exept the same problem with the pikemen circle formation that crushes the P/C i have problems playing all but the first 3 trainning campaigns...i hope the patch you are ceating will address that problem as well!!

regards
nicholas
Reply With Quote
  #34  
Old 04-19-2008, 10:27 AM
pgreenbe pgreenbe is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Default

Thank you very much. The problem is solved.
Reply With Quote
  #35  
Old 04-19-2008, 10:31 AM
pgreenbe pgreenbe is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Default

I have a new problem that is very puzzling. I'm doing the tutorial and I get to the mouse controlling the camera step. I follow the steps to zoom in and out and then to press the mouse wheel and rotate the cameras via the cursor right and left. I do all of that and yet, I can't get the instruction to complete and disappear and thus can't advance any further. There doesn't seem to be a manual way of skipping past the instruction. I presume the only way to get to the next one is an automatic trigger based on completion of the instruction. I do complete it according to what it asks. Move the mouse wheel back and forth to zoom in and out. Hold the mouse wheel down and then use the cursor to rotate right and left. But the instruction remains. Any suggestions?
Reply With Quote
  #36  
Old 04-20-2008, 02:36 PM
Blood.Omen Blood.Omen is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Default Game crashes during Startup!!

Hi guys!

XIII crashes during the startup phase (about 3/4 of progress bar full).

When set to LOW, 1024x768 @ 60Hz I get this error:
AppName: engine.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: nvoglnt.dll
ModVer: 6.14.11.7474 Offset: 002491bb
Immidiate crash.

When set to HIGH, 1024x768 @ 85Hz, I get this error:
"Context Activation Failed: C0060007"
I can see the menu, but nothing is clickable, only ALT-F4 quits.

Also when first running the game, it was set to 150Hz after "autodedect"!!! which obviously disabled my Monitor with "unsupported signal"!

My system:
Monitor: 19" CRT Nokia Multigraph 446XPro (85Hz, pretty good, runs every other game!)
Mainboard: ASUS P5B
RAM: 2GB DDR2 800Mhz
CPU: Core2Duo E6600 @2,4 GHz
GFX: ASUS Geforce 7900GT ; Forceware 174.74 XP 32Bit WHQL
Windows XP SP2
Direct X 9.0c
Reply With Quote
  #37  
Old 04-20-2008, 05:32 PM
MARIAN MARIAN is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: L'VIV
Posts: 180
Default

2 Blood.Omen
Send me please dxdiag file. To do so you must open Start/Run window and write there dxdiag.This will run the system scaniing. When it will finish save the result at your's designated folder.When you will get this file, send it to the lviv.marian@gmail.com

Last edited by MARIAN; 04-20-2008 at 05:37 PM.
Reply With Quote
  #38  
Old 04-21-2008, 02:41 PM
hurycane hurycane is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Default

When can we expect the patch for the error with the pike man circles ?
Reply With Quote
  #39  
Old 04-24-2008, 09:58 AM
MARIAN MARIAN is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: L'VIV
Posts: 180
Default

2 pgreenbe
Quote:
I have a new problem that is very puzzling. I'm doing the tutorial and I get to the mouse controlling the camera step. I follow the steps to zoom in and out and then to press the mouse wheel and rotate the cameras via the cursor right and left. I do all of that and yet, I can't get the instruction to complete and disappear and thus can't advance any further. There doesn't seem to be a manual way of skipping past the instruction. I presumethe only way to get to the next one is an automatic trigger based on completion of the instruction. I do complete it according to what it asks. Move the mouse wheel back and forth to zoom in and out. Hold the mouse wheel down and then use the cursor to rotate right and left. But the instruction remains. Any suggestions?
You can skip it, press "Y" write "Game win" and press "Enter". If you want to open all battles, you can press "Y", then to write "Open all" and press "Enter".
Reply With Quote
  #40  
Old 04-24-2008, 04:46 PM
nspiliotopoulos nspiliotopoulos is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 8
Default

When can we expect the patch for the error with the pike man circles ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:03 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.