1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Rig'n'Roll > RNR Questions

RNR Questions All questions about game.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 07-10-2010, 12:28 PM
USA Trucker USA Trucker is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by =XIII=Shea View Post
Hi guys,i was just wondering i have hired a driver and bought a truck for him but i was just wondering if i have to assign him places to pick up loads or does he do it automatically?
You can only tell them to go short, or long distances. Not specific warehouse's. I'll move this thread to a place where similar questions were asked.
Reply With Quote
  #32  
Old 07-26-2010, 12:38 PM
vincent195 vincent195 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
Default

HI mate, i am new to the game, can u tell me how to change truck? i have brought a truck with spare money and hired a trucker.. how do i change truck?
Reply With Quote
  #33  
Old 07-26-2010, 12:43 PM
USA Trucker USA Trucker is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by vincent195 View Post
HI mate, i am new to the game, can u tell me how to change truck? i have brought a truck with spare money and hired a trucker.. how do i change truck?
Hello, and welcome to the forum. Please don't post duplicates. I see everything, and respond as quickly as I can.

What exactly do you mean by changing trucks?
Reply With Quote
  #34  
Old 07-26-2010, 12:48 PM
vincent195 vincent195 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
Default

Sorry! i just need help =P .. i am driving the OLd truck (the first truck u got from them)
and i want to drive other trucks.. thanks in advance for the help =)
Reply With Quote
  #35  
Old 07-26-2010, 12:49 PM
USA Trucker USA Trucker is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by vincent195 View Post
Sorry! i just need help =P .. i am driving the OLd truck (the first truck u got from them)
and i want to drive other trucks.. thanks in advance for the help =)
There is no need to make 5 postings asking the same question. I'm going to move this post to a relevant one.

Go to Nicks Office, and purchase one.

Last edited by USA Trucker; 07-26-2010 at 12:52 PM.
Reply With Quote
  #36  
Old 07-26-2010, 12:52 PM
vincent195 vincent195 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
Default

Real sorry. i wont do it again. =)
so how do i change trucks?
Reply With Quote
  #37  
Old 07-26-2010, 12:54 PM
USA Trucker USA Trucker is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by vincent195 View Post
Real sorry. i wont do it again. =)
so how do i change trucks?
BE PATIENT I gave you the answer on this thread.
Reply With Quote
  #38  
Old 07-26-2010, 12:56 PM
vincent195 vincent195 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by USA Trucker View Post
BE PATIENT I gave you the answer on this thread.
okay... Thanks. But, u understand what i am asking? (if not, i can explain to u)
Reply With Quote
  #39  
Old 07-26-2010, 01:03 PM
USA Trucker USA Trucker is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,054
Default

Quote:
Originally Posted by vincent195 View Post
okay... Thanks. But, u understand what i am asking? (if not, i can explain to u)
In Nicks Office, go to 'Manage Fleet' (where you bought the truck). If you have several trucks just click one of them, and then click 'My Truck'. They will switch places, and you have a new truck. You have to have 1 or more extra trucks to do this.

Last edited by USA Trucker; 07-26-2010 at 01:22 PM.
Reply With Quote
  #40  
Old 07-26-2010, 01:25 PM
vincent195 vincent195 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by USA Trucker View Post
In Nicks Office, go to 'Manage Fleet' (where you bought the truck). If you have several trucks just click one of them, and then click 'My Truck'. They will switch places, and you have a new truck. You have to have 1 or more extra trucks to do this.
oh thanks~! now i can change my truck =)
can i ask u personally, wad truck do u use?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.