1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Pilot's Lounge

Pilot's Lounge Members meetup

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-03-2013, 03:52 PM
shrivey shrivey is offline
Approved Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default upcoming patch vid

http://www.youtube.com/watch?feature...v=iMsEPpgeLjQ#!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2013, 05:33 PM
Roblex Roblex is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Kent, UK
Posts: 87
Default

I am obviously being thick. What is new in this video?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-03-2013, 07:02 PM
Trumper Trumper is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 461
Default

can't see it says "
This video is private.

Sorry about that"
Reply With Quote
  #4  
Old 02-03-2013, 08:22 PM
Feathered_IV's Avatar
Feathered_IV Feathered_IV is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,468
Default

Can't see it either.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-03-2013, 08:42 PM
SlipBall's Avatar
SlipBall SlipBall is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: down Island, NY
Posts: 2,718
Default

I enjoyed it, watched it twice
__________________



GigaByteBoard...64bit...FX 4300 3.8, G. Skill sniper 1866 32GB, EVGA GTX 660 ti 3gb, Raptor 64mb cache, Planar 120Hz 2ms, CH controls, Tir5
Reply With Quote
  #6  
Old 02-03-2013, 09:21 PM
Roblex Roblex is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Kent, UK
Posts: 87
Default

You did not miss anything. It just showed some noob try three times to start his Spit engine before realising he needed to turn on his fuel then take off and fly around for a few minutes. I can only assume it was a troll.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-03-2013, 09:51 PM
bongodriver's Avatar
bongodriver bongodriver is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: United Kingdom
Posts: 2,546
Default

I think it's a bizarre attempt at trolling too, the video was a complete non event but I may have noticed something about the engine sounds?
either way if it is a vid about ATAG's upcoming patch then why isn't it on ATAG's site.
__________________


Intel Q9550 @3.3ghz(OC), Asus rampage extreme MOBO, Nvidia GTX470 1.2Gb Vram, 8Gb DDR3 Ram, Win 7 64bit ultimate edition
Reply With Quote
  #8  
Old 02-03-2013, 10:26 PM
Continu0 Continu0 is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Luzern, Switzerland
Posts: 702
Default

On my speakers, the sound is totally different from the sound that we have now in the game... so this should obviously present a sound-mod...
__________________
AMD Penom ll 6x 1055T Processor 2.8 GHz // 8GB Ram // XFX Radeon HD 7870 Black Edition DD (2048 MB Memory DDR5, GPU 1055MHz) // Windows 7 Professional 64 Bit Version
Saitek x52 // Saitek Throttle Quadrant // Saitek Pro Flight Rudder Pedals // Track IR 5
Reply With Quote
  #9  
Old 02-03-2013, 10:30 PM
SlipBall's Avatar
SlipBall SlipBall is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: down Island, NY
Posts: 2,718
Default

Yes the sound was different, and the reason for the failed startups was to high-lite it.
__________________



GigaByteBoard...64bit...FX 4300 3.8, G. Skill sniper 1866 32GB, EVGA GTX 660 ti 3gb, Raptor 64mb cache, Planar 120Hz 2ms, CH controls, Tir5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:51 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.