1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Pilot's Lounge

Pilot's Lounge Members meetup

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 12-06-2011, 07:08 PM
von Pilsner von Pilsner is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 377
Default

Quote:
Originally Posted by ScottDmac View Post
I was alway open view lad ... Can't believe how eazy track IR 5 worked in my first game - cliffs ... I've been missin allot of fun
Congrats on the new system, sounds nice.
I don't think I could play without TrackIR anymore....
Reply With Quote
  #12  
Old 12-06-2011, 08:00 PM
bw_wolverine's Avatar
bw_wolverine bw_wolverine is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Toronto, Canada
Posts: 622
Default

Quote:
Originally Posted by ScottDmac View Post
I mean cliffs of dover wasn't in the line up ... worked like a charm are their more features one don't know?
The profile in the TrackIR software for IL-2/Pacific Fighters/etc is the one that associates with CloD. If you want to tweak the settings, tweak that one.
__________________
Pilot #1 (9:40 hours flying time, 3/0/1 Fighters, 7/2/0 Bombers). RIP

No.401 Squadron Forum


Using ReconNZ's Pilot Log Book
Reply With Quote
  #13  
Old 12-15-2011, 07:46 PM
ScottDmac ScottDmac is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 61
Default

Pic of the setup as to date .... far better out there but this one is mine
Attached Images
File Type: jpg computa-.JPG (1.04 MB, 20 views)
Reply With Quote
  #14  
Old 12-17-2011, 07:56 PM
ScottDmac ScottDmac is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 61
Default

It is a bit fast .. but it's really a learning curve I can deal with .. thought at one time that somthing following my head movements would suck .. but it don't.. it's realy natural to catch on to .. but a bit slower will be nice though .. work on that I will.
Reply With Quote
  #15  
Old 12-18-2011, 12:51 PM
Ze-Jamz Ze-Jamz is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: On your six!!
Posts: 2,302
Default

You got a lot of scope to adjust. Doesn't take a lot of time to get used too
Reply With Quote
  #16  
Old 02-10-2013, 02:17 AM
ramstein ramstein is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 269
Question

Quote:
Originally Posted by ScottDmac View Post
Intel Core i7 2600K Quad Core Unlocked Hyperthreading Processor LGA1155 3.4GHZ Sandy Bridge 8MB
ASUS P8Z68-V Pro Z68 LGA1155 ATX 3PCI-E16 2PCI-E1 2 PCI B3 Motherboard
Corsair CMZ8GX3M2A1600C9B Vengeance Blue 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Dual Channel Memory Kit
Coolermaster Haf X EATX Tower Case Black 6X5.25 5X3.5INT No PS Front USB3.0
OCZ Vertex 3 120GB 2.5IN SATA3 6Gbps Sandforce SF-2281 Solid State Disk Flash Drive SSD
Corsair TX850 V2 850W ATX 12V Single Rail 70A 24PIN ATX Power Supply Active PFC 80PLUS Bronze

for now using 460 nivida.

just all sittin here for me to build
Old thread, but I see that you built what I am currently building..
ASUS P8Z68-V PRO/GEN3, etc..
but, only difference is I am building with Ivy Bridge. Sata drive has 64 mb cache..
have a PNY GTX640 video card. and bought a Coolermaster case..
I have Win8. I ordered the parts today...
I also have it on HDMI to a 46" LCD hdtv.
how does that system run? I take it you still run it,?, this thread is a couple years old now..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:31 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.