1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Space Rangers

Space Rangers The lavish mix of an intense space RPG with 3D real-time strategy.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #121  
Old 10-30-2008, 05:18 PM
eeneku eeneku is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Default

Seems to be out now, but I still can't buy it. What the hell is taking so long?
Reply With Quote
  #122  
Old 10-30-2008, 06:00 PM
mr_zen256 mr_zen256 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by eeneku View Post
Seems to be out now, but I still can't buy it. What the hell is taking so long?
I wish I knew! The lack of communication from 1c is quite disheartening. I would like to buy Space Rangers 2: Reboot as a complete package, not the original game then the add-on expansion.

Are they actually planning on releasing it as a complete package or just as an expansion?

I see you can buy Space Rangers 2: Complete (SR2 + Reboot), from Stardock or Reboot by itself. Is Reboot going to be streamlined into SR2 so you can download it as a standalone?

Last edited by mr_zen256; 10-30-2008 at 06:07 PM.
Reply With Quote
  #123  
Old 12-01-2008, 07:26 PM
KillerAnt KillerAnt is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default

I wan´t to know the answer tho that very question also. I wan´t to buy it all in a bundle. Any ETA on that?
Reply With Quote
  #124  
Old 12-01-2008, 08:54 PM
mr_zen256 mr_zen256 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by KillerAnt View Post
I wan´t to know the answer tho that very question also. I wan´t to buy it all in a bundle. Any ETA on that?
Hey Killer. 1c took way too long so I ended up just buying Space Rangers 2: Complete through Impulse (aka stardock).

You dont need to install Rise of the Dominators and Reboot separately, it is already combined in the download of 1.3GB.

You can download impulse from here then just use that program to browse their virtual store and find Space Rangers 2: Complete.

PS - You don't need to run Impulse when you want to play SR2.
Reply With Quote
  #125  
Old 07-19-2010, 12:00 AM
uk_john uk_john is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: London, UK
Posts: 20
Default

I got reboot and have found bugs. The little picture of the Robot you are controlling in the land battles has corrupted graphics, and if you pick up minerals in space, and then go to anywhere to sell them, they come up at 12cr rather than 0cr.

I expect I will find more, but that's it after 1 hour of play. So let's hope a patch is being developed, although there is nowhere I can find tech Support for the game!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:39 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.