1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Gameplay questions threads

Gameplay questions threads Everything about playing CoD (missions, tactics, how to... and etc.)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-03-2011, 10:17 PM
JG1_Luckystrike JG1_Luckystrike is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 107
Default Stuka Bombs dont explode BUG

Stuka Bombs dont explode!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2011, 10:37 PM
Strike Strike is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Norway
Posts: 684
Default

have you remembered to arm them?

Ctrl+W Worked for me
Reply With Quote
  #3  
Old 04-04-2011, 01:42 AM
Tiger27 Tiger27 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 319
Default

Luckystrike, maybe change the titles of your posts, I notice this is the second post you have started saying such and such BUG, either put a question mark at the end or maybe ask if it is a bug, both bombers not catching fire and this regarding the stukas are not bugs, there are enough bugs in the sim as it is without dramatising things further.

Not trrying to be rude but just a thought
Reply With Quote
  #4  
Old 04-04-2011, 03:35 AM
Raggz's Avatar
Raggz Raggz is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Oslo, Norway
Posts: 350
Default

Reading the manual is always smart
__________________

I7-3930K CPU w/ Corsair H60 liquid cooling.
16Gb Corsair Vengeance 1866mhz.
Asus P9X79 Deluxe Motherboard.
Asus GTX680 2Gb SLI
Auzentech Home theater 3D Soundcard.
Corsair HX850 Modular PSU.
Win 7 x64 Ultimate
TM Warthog HOTAS.
TM Cougar MFD's.
Saitek Flight Pro pedals.
TrackIr 5.
Samsung Syncmaster 2770FH LCD.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-04-2011, 04:37 AM
scissorss scissorss is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: United States
Posts: 111
Default

Reply With Quote
  #6  
Old 04-04-2011, 06:49 AM
Eklund89's Avatar
Eklund89 Eklund89 is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2010
Location: Sweden Skövde
Posts: 92
Default

My bombs hit the ground and then it takes like 15 sec before they explode if they explode at all. I play on 100% realism. Are there any parameters i should know about when dropping bombs? Is there a detonation delay that needs to be set to 0? Why dont they explode on impact?
__________________
Intel Core i7 920 @3.4 | Asus P6T SE | 6GB DDR3 | ATI Radeon HD 5870 1GB GDDR5
Widows 7 x64 SP1
Reply With Quote
  #7  
Old 04-04-2011, 12:24 PM
ParaB ParaB is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Germany
Posts: 205
Default

Eklund: the 14s delay is the standard fuse setting when dive-bombing. Check the loadout screen for differen fuse settings.
Reply With Quote
  #8  
Old 04-05-2011, 05:57 AM
mcmatt mcmatt is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Slovenia
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by ParaB View Post
Eklund: the 14s delay is the standard fuse setting when dive-bombing. Check the loadout screen for differen fuse settings.
Good to know! Tnx.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-05-2011, 07:38 AM
robtek's Avatar
robtek robtek is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,816
Default

Quote:
Originally Posted by ParaB View Post
Eklund: the 14s delay is the standard fuse setting when dive-bombing. Check the loadout screen for differen fuse settings.
That is not correct!

14s delay has been only used for low-level level attack!
It was the only fuse setting without arming delay!

For dive-bombing there was no delay or 0,08s delay -> but always a 0,8s to 1,5s arming delay.

Just choose the right fuse for the job!
__________________
Win 7/64 Ult.; Phenom II X6 1100T; ASUS Crosshair IV; 16 GB DDR3/1600 Corsair; ASUS EAH6950/2GB; Logitech G940 & the usual suspects
Reply With Quote
  #10  
Old 04-05-2011, 06:57 PM
Heinz Laube Heinz Laube is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Berlin, Prussia
Posts: 92
Default

and how to change the bomb drop delay for AI ? i change salve and dropdelay for myself, but not for AI Bombers... they allways drop 1 bomb each 3 sec, good for carpet bombing over a town, but not really good for a AF and smaller areas...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:48 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.