1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Rig'n'Roll

Rig'n'Roll Truck racing game, sequel to the famous Hard Truck series. Drive authentic trucks along real Californian roads, deliver cargo, take part in truck races or establish your own cargo transportation company.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-29-2007, 11:15 AM
wheelking
Guest
 
Posts: n/a
Default BAD bugs in interior gauges!!!

This bugs are really bad thing for me.Please look to this interiors

International 9300's(or not)

Real speed/tachometer 63/1.800
Gauges speed/tachometer 67/1.780


International's one is not very big problem,but it needs to be fixed for better


Bigger bug!!!
Peterbilt 387's

Real speed/tachometer 80/1.900
Gauges speed/tachometer 55/1.400 !!!!


Bigger problem.If i believe to interior ones,i will get lots of fines.Upper ones are unrealstic.In real,we can see our speed from electro-tachograph that don't let us pass 55 mph or it beeps

MASSIVE BUG!!!
Freightliner's

Real speed/tachometer 90/2.1
Gauges speed/tachometer 45/1.5


This bug will make me very disappointed.


The top gauges are true but even it is true,the gauges will still disappoint me.I both look them.Please FIX IT!!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-29-2007, 12:19 PM
Bombakas Bombakas is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Estonia
Posts: 63
Default

I'guess maby devs long time ago fixed those bug
Reply With Quote
  #3  
Old 09-29-2007, 01:29 PM
CZ_Trucker CZ_Trucker is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Default Re: BAD bugs in interior gauges!!!

Yes...Bug is it but pls interior for Kenworth T2000 is bad...
Reply With Quote
  #4  
Old 09-29-2007, 01:35 PM
Freak Of Nature Freak Of Nature is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Lithuania
Posts: 539
Default

at least there is one.....
Reply With Quote
  #5  
Old 09-29-2007, 02:49 PM
digit digit is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: South Australia
Posts: 146
Default

lol swear i've seen this posted before. I'd say this would have been fixed by now !
Reply With Quote
  #6  
Old 09-29-2007, 08:11 PM
CatDiesel CatDiesel is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orange County , California
Posts: 17
Default

hey man just be happy that its a need game to play and deff the most realistic one of its type i seen alot of bad bugs with the 379 interior and i picked them out quite quickly because i own one and i know how they should look but im not gonna complain because i know for sure that these guys have there hands full with enough and if we keep giving them more and more problems and wanting them to fix things the game wont be released untill next year or the year after so seriously just take it for stride its the best thing we can all do man

thanks for your time

-CatDiesel
Reply With Quote
  #7  
Old 09-29-2007, 09:02 PM
wheelking
Guest
 
Posts: n/a
Default

Man.This bugs are easy to fix i think.They just need to change the gauge's

Starting degree: ex.214
Finishing degree: ex.130
Max.speed: ex.120 mph

like this.ıts like in MSTS cab editor.They just take little time if you make them carefully.

This is not massive problem for fixing.Its easy
If the bugs not fixed,this will be MASSIVE problem with interiors
Reply With Quote
  #8  
Old 09-30-2007, 07:34 PM
Bombakas Bombakas is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: Estonia
Posts: 63
Default

I found one bug Police car driver not carry police uniform

http://image.com.com/gamespot/images..._screen002.jpg
Reply With Quote
  #9  
Old 10-01-2007, 04:23 PM
Kitaroija Kitaroija is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Espoo, Finland
Posts: 16
Default

Well, the first one looks like an ordinary gauge error that is found in normal cars. Well, maybe 5 mph is a little too much, but 5 km/h would be normal. But 80 and 45 mph! That's messed up

BTW, the hillbilly behind the interceptor's wheel was hilarious!
Reply With Quote
  #10  
Old 10-11-2007, 09:10 PM
Alef Alef is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: MSK
Posts: 1
Default

sad. I though developers went to US especially to make pictures of roads and cars. Hope they really fix all such bugz in their game without open testing...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.