1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > CoD Multiplayer

CoD Multiplayer Everything about multiplayer in IL-2 CoD

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 05-26-2011, 12:20 PM
icetbag icetbag is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: In the North West of England.
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by SYN_Per View Post
Thx for your efforts icetbag (what a great name!) but alas it didn´t work for me. Sounds cut out anyway after a while, and as Flashy stated above, always when ai spawn.
Please fix this 1C. Thx.
Cheers

Shame it didnt work for you, its all I did and I havent lost sound on your MP server since, must just be coincidence
Reply With Quote
  #22  
Old 05-26-2011, 12:28 PM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Quote:
Originally Posted by icetbag View Post
must just be coincidence
Can it be Gamebooster then? I am using it too and never had this problems.
Reply With Quote
  #23  
Old 05-26-2011, 01:23 PM
rakinroll rakinroll is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Türkiye
Posts: 517
Default

What is gamebooster guys? Should we use it for this game?
__________________
AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz
8 Gb RAM
AMD Radeon HD 6970 VGA
64 Bit Win7
Reply With Quote
  #24  
Old 05-26-2011, 01:36 PM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Quote:
Originally Posted by rakinroll View Post
What is gamebooster guys? Should we use it for this game?
Does not hurt me ) http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=23176
And it is FREE!
Reply With Quote
  #25  
Old 05-26-2011, 01:53 PM
Flashman Flashman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 109
Default

WIth regards to the sound issue. I was doing some offline testing of one of my missions and found it presented the same issues, i.e. Sound would start to fail on the spawning of AI. No internet was involved in the causing of this problem.
Reply With Quote
  #26  
Old 05-26-2011, 02:02 PM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Quote:
Originally Posted by Flashman View Post
WIth regards to the sound issue. I was doing some offline testing of one of my missions and found it presented the same issues, i.e. Sound would start to fail on the spawning of AI. No internet was involved in the causing of this problem.
If you can reproduce the issue please make a small track with this very moment and upload it here. I will send it to the devs.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-26-2011, 02:21 PM
SYN_Per SYN_Per is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 30
Default

I´m actually running gamebooster Ataros, and still sound foggs off...
Reply With Quote
  #28  
Old 05-26-2011, 03:21 PM
icetbag icetbag is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: In the North West of England.
Posts: 36
Default

Are any of you with sound issues using a Realtek chipset by any chance?

Forgot to mention, when I first ran GameBooster it highlighted an update for my onboard Realtek High Definition Audio Codecs.

The update (r2.60) was released on 6th May 2011.

:: http://www.realtek.com.tw/downloads/
Reply With Quote
  #29  
Old 05-28-2011, 01:06 PM
rakinroll rakinroll is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Türkiye
Posts: 517
Default

No sound, no good fps, lines at horizon, freezes etc... this is really boring.
__________________
AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz
8 Gb RAM
AMD Radeon HD 6970 VGA
64 Bit Win7
Reply With Quote
  #30  
Old 05-28-2011, 01:35 PM
Qpassa's Avatar
Qpassa Qpassa is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Valladolid-Spain-EU
Posts: 696
Default

I also have this issue
__________________
Expecting:
Call of Duty

Youtube Profile: http://www.youtube.com/user/E69Qpassa
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:57 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.