1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #231  
Old 10-08-2011, 12:36 PM
Attila's Avatar
Attila Attila is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Austria
Posts: 110
Default

In the last 2 days i had several launcher crashes!
Here my crashlogfiles:

PS: After the hotfix the game is running as hell!
Attached Files
File Type: zip crash log files.zip (4.28 MB, 1 views)
__________________
i7 920 @ 2.67 MHz
12.0 GB RAM Kingston KHX1600
WIN 7 64 bit
SSD OCZ Vertex 3 120Gb
ASUS HD 6950 DirectCU II
Catalyst 12.6
Saitek Evo Force+Rudder pedals
TrackIR 5

Last edited by Attila; 10-08-2011 at 12:39 PM.
Reply With Quote
  #232  
Old 10-08-2011, 01:09 PM
albx albx is offline
Approved Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Italy
Posts: 716
Default

In the spit the trim knobs are not working (animated)
__________________
AMD Phenom II X4 965BE OC@3.8ghz
DDR3 G.Skill eco 4gb
ATI Asus EAH6950 2GB shaders unlocked
Asus Xonar DX
Asrock 870 extreme3
Windows7 x64 Ultimate
Saitek X52pro (stick modded) - Saitek rudder pedals - SteelSeries Siberia V2 headset
Freetrack ps3eye
Samsung 23" SyncMaster XL2370
Reply With Quote
  #233  
Old 10-08-2011, 01:20 PM
reflected reflected is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 346
Default

Wow...

I gave up on you guys already, but I thought I'd try this new beta.

Well ,the graphics are breathtaking, the sound is fantastic, I even love the menu music! I get a decent FPS - around 40-50, above London it's 15-20. Rarely any stutters.

Negative:
- AI still rolls like crazy
- Radio chatter is inaudible
- Radio commands don't work
- Irvin Jacket sticks through the Spitfire.

GTX470, i7-920, 6G RAM here.

Well done!
Reply With Quote
  #234  
Old 10-08-2011, 01:26 PM
150GCT_Veltro's Avatar
150GCT_Veltro 150GCT_Veltro is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 274
Default

Quote:
Originally Posted by JG52Krupi View Post
Yes it works, problem is that while the handle is not in the same place as in the 109e3 the area to open it is, therefore locate the handle and then drag your mouse below it and the open window note comes up.
You're right Krupi, confirmed as working.

http://www.150gct.it/users/150GCT_Veltro/COCKPITE4.jpg
Reply With Quote
  #235  
Old 10-08-2011, 01:28 PM
skouras skouras is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Greece-Athens
Posts: 1,171
Default

Quote:
Originally Posted by albx View Post
In the spit the trim knobs are not working (animated)
known issue..
Reply With Quote
  #236  
Old 10-08-2011, 01:40 PM
Zappatime Zappatime is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wakefield UK
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by reflected View Post
Wow...

Negative:
- AI still rolls like crazy
-
that crazy AI rolling would be more palatable, especially in the bombers if it at least obeyed the laws of physics, there seems to be no inertia modelled at all, that or the bug just ignores that parameter, but it rolls as though it were a cheer leaders baton rather than a heavy plane with 2 - 4 engines in tow!

I think all the AI comes in to land at much too steep an angle, doesnt look right to me, but at least they hit the right approach angle, not like in il2 where some invisible hand swung them round at the last minute to line up with the runway.

I was watching some FW200s coming into land and their angle looked wierd, to the point that they were almost nose down on the runway, when this happened......



sorry for low light it was a dawn mission (clearer full screen on YouTube), the two fires on the runway are where the previous 2 FW200s did the same flip!
__________________
__________________________________________________ ________________________________
W7 64Bit/Q9650 @ 3.7Ghz/8Gb Ram/Gigabyte SuperOverClocked GTX580/Creative X-Fi/Dell Ultrascan 24" @ 1920x1200

Last edited by Zappatime; 10-08-2011 at 01:52 PM.
Reply With Quote
  #237  
Old 10-08-2011, 02:23 PM
skouras skouras is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Greece-Athens
Posts: 1,171
Default

if you select the bombardier sight in german planes
and stay enough time it crashes the game
also the superchargers doesn't move [1 and a half year now]

Last edited by skouras; 10-08-2011 at 02:27 PM.
Reply With Quote
  #238  
Old 10-08-2011, 02:30 PM
mcdaniels mcdaniels is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Austria
Posts: 106
Default

Hi folks!
With the latest patch applied and details maxed I ve got micro stuttering over london. But not only @london. Also in dogfights the sim stutters.

Video@London: http://www.youtube.com/user/mcdaniel.../0/YwrLfii0aZ8

As I can say so far it is in "connection" with the text which is being displayed when the wingmen talk to each other. Simultanously when the text of the comm. appears the game stutters.

Flying over london I got micro stuttering as mentioned. I can not say where from this is coming...?

Amd Phenom2 X3 @2.8GHZ
8GB RAM
Win 7 PRo 64Bit
AMD Saphire Radeon HD 6850 1 GB Ram
Reply With Quote
  #239  
Old 10-08-2011, 03:47 PM
Richie's Avatar
Richie Richie is offline
Approved Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,441
Default

Quote:
Originally Posted by Richie View Post
Not a bug report Luthier but if you want this sound to be as realistic as possible the wind must be much much louder especially in dives and open canopy flight. In dives the wind sound takes over the sound of the engine in 109s in volume probably Spitfires too. In flight open canopy wind should howl hardly any engine sound at all. Stick your head out of your car going 100 mph and see what it sounds like.
After installing the hotfix and flying around a while I've changed my mind. I put my 109 in some dives and the wind was very.................. LOUD!! I loved it. Before I was going by a Spitfire video I saw in here. Sorry about that.
Reply With Quote
  #240  
Old 10-08-2011, 03:58 PM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default

I'm seeing way to much warping from the new E4 models I get on ones tail he warps magically 1000m away from me.
ATAG server beta.

my ping was 34 his was 64. or he was screen shooting like crazy?
which don't make since, theres no screen shot folder anymore.
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:28 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.