1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads

Technical threads All discussions about technical issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 02-09-2012, 09:34 AM
Bartoszcze Bartoszcze is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Warszawa
Posts: 15
Default

Does this version also is enabled by pressing pause key?
Reply With Quote
  #12  
Old 02-11-2012, 02:26 PM
ACE-OF-ACES's Avatar
ACE-OF-ACES ACE-OF-ACES is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2010
Location: NM
Posts: 2,247
Default

Quote:
Originally Posted by Bartoszcze View Post
Does this version also is enabled by pressing pause key?
I belive that is true.. but it can be changed via the config files
Reply With Quote
  #13  
Old 02-11-2012, 03:21 PM
SG1_Lud's Avatar
SG1_Lud SG1_Lud is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Spain
Posts: 376
Default

Thank you vey much Ace for your time putting this together.
S!
Reply With Quote
  #14  
Old 02-11-2012, 09:21 PM
ACE-OF-ACES's Avatar
ACE-OF-ACES ACE-OF-ACES is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2010
Location: NM
Posts: 2,247
Default

np! S!
Reply With Quote
  #15  
Old 02-17-2012, 07:06 AM
Bartoszcze Bartoszcze is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Warszawa
Posts: 15
Default

I have tried them all, and I find the Bouchon files most interesting visually. However, I have one problem with it - there are many small white dots all around.They are in cockpit, especially in 90 degrees fov, as well as on land, especially on trees. To me it is quite annoying and I wonder if there is a way to change this? Except for that the game looks so much better graphics-wise. Great job, Bouchon.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-27-2012, 06:01 PM
DroopSnoot DroopSnoot is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 211
Default

Thanks, do i put jsgmemods folder,the exe and the ini into my cliffs of dover folder?

Last edited by DroopSnoot; 02-27-2012 at 06:27 PM.
Reply With Quote
  #17  
Old 02-28-2012, 02:14 AM
ACE-OF-ACES's Avatar
ACE-OF-ACES ACE-OF-ACES is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2010
Location: NM
Posts: 2,247
Default

Quote:
Originally Posted by DroopSnoot View Post
Thanks, do i put jsgmemods folder,the exe and the ini into my cliffs of dover folder?
Yes as noted one page 1 post 1, i.e.

\il-2 sturmovik cliffs of dover\JSGME.exe
\il-2 sturmovik cliffs of dover\JSGME.ini
\il-2 sturmovik cliffs of dover\jsgmemods\

That run the exe
__________________
Theres a reason for instrumenting a plane for test..
That being a pilots's 'perception' of what is going on can be very different from what is 'actually' going on.
Reply With Quote
  #18  
Old 02-29-2012, 04:31 PM
DroopSnoot DroopSnoot is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 211
Default

tested yesterday and found a performance drop of 5+ fps, couldnt find any noticable FX either. But needless to say thanks for the effort AOA.
Reply With Quote
  #19  
Old 03-02-2012, 02:48 PM
Chromius's Avatar
Chromius Chromius is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Manchester, New Hampshire
Posts: 59
Default

Does the SMAA work ok in multiplayer online w/ anticheat?
__________________
i7 2600K - Asus P8Z68-V Pro/Gen3 - EVGA GTX 570 HD 2560MB - Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 - Rosewill Bronze Series 1000W 80Plus - Crucial M4 128GB SATA III (clod) - Asus VS248H-P 24" - WD Black 1TB @ 6gbps
CH Fighterstick-CH Pro Pedals-Saitek Throttle-Track IR5 - (CH Yoke for Bombers)

“The end of democracy and the defeat of the American Revolution will occur when government falls into the hands of lending institutions and moneyed incorporations.”
¯ Thomas Jefferson
Reply With Quote
  #20  
Old 03-02-2012, 03:39 PM
ACE-OF-ACES's Avatar
ACE-OF-ACES ACE-OF-ACES is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2010
Location: NM
Posts: 2,247
Default

Quote:
Originally Posted by Chromius View Post
Does the SMAA work ok in multiplayer online w/ anticheat?
Read salmo's post on the first page, here is a link

salmo on anticheat

And decide for yourself, but know that I and many others have flown online with it active with no problems thus far
__________________
Theres a reason for instrumenting a plane for test..
That being a pilots's 'perception' of what is going on can be very different from what is 'actually' going on.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:28 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.