1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads > Performance threads

Performance threads All discussions about CoD performnce

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-06-2013, 08:06 PM
theedge8 theedge8 is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Default Problems in FPS after a while playing

During the game after a while the FPS drops to 14 and does not rise again, tenhu to land and then restart the game there back to normal, someone already had this problem?, Using the GPU is very low right now, I use a GTX 560 IT.

Is the video card, or a problem in the game?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2013, 06:39 PM
FAE_Boquerón's Avatar
FAE_Boquerón FAE_Boquerón is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Spain
Posts: 3
Default

Same graphic, same problem.

Game runs fine (50-30 fps) but after 20 m of continous play, start suttering all the time. Frames goes up and down every second, if you look at gpu work at afterburner, it looks like close peaks when before it was almost 100 full time. I will try new drivers, Ill tell.

I5 2500k, nvidia560ti 9.18.13.1422
__________________
http://www.escuadrilla-fae.com/images/selloenrique.gif
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2013, 07:35 AM
Continu0 Continu0 is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Luzern, Switzerland
Posts: 702
Default

have you deleted the cache folder?
__________________
AMD Penom ll 6x 1055T Processor 2.8 GHz // 8GB Ram // XFX Radeon HD 7870 Black Edition DD (2048 MB Memory DDR5, GPU 1055MHz) // Windows 7 Professional 64 Bit Version
Saitek x52 // Saitek Throttle Quadrant // Saitek Pro Flight Rudder Pedals // Track IR 5
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2013, 09:06 AM
SlipBall's Avatar
SlipBall SlipBall is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: down Island, NY
Posts: 2,718
Default

sounds to me like a over heating problem
__________________



GigaByteBoard...64bit...FX 4300 3.8, G. Skill sniper 1866 32GB, EVGA GTX 660 ti 3gb, Raptor 64mb cache, Planar 120Hz 2ms, CH controls, Tir5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:14 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.