1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > CoD Multiplayer

CoD Multiplayer Everything about multiplayer in IL-2 CoD

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 04-12-2011, 09:01 AM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

Quote:
Originally Posted by SYN_Bliss View Post
On another note: The dedi software seems pretty good as far as stability. I read some of the people hosting and playing from the same machine were reporting crashes. But so far, the dedicated software hasn't skipped a beat.
Where is it possible to get the dedi software? I now some people who would want to put more servers up but the regular version with "-server" parameter is not stable enough.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-12-2011, 09:13 AM
ATAG_Bliss ATAG_Bliss is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,154
Default

Quote:
Originally Posted by Ataros View Post
Where is it possible to get the dedi software? I now some people who would want to put more servers up but the regular version with "-server" parameter is not stable enough.
The dedi software is included in the game install. If you use the "-server" option in the steam launch properties, the only thing that runs when you start IL2CoD is a dos window (aka the dedicated server software).

I think the instability is happening when you create your own server through the game GUI which is no different than starting the game with all the graphics, etc.

But so far, the dedi software hasn't crashed or had a hickup yet. (Going on 24hours now) And the same map has gone from day to night and back to day again. Another thing, our server is running Windows Server 2008. Perhaps the server OS helps with the stability?
__________________

ATAG Forums + Stats
Reply With Quote
  #13  
Old 04-12-2011, 10:08 AM
Sauf Sauf is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 436
Default

Any luck with the time settings Bliss? Has been night both times I've connected, and though I've managed to find England (I think) I cant find anything to shoot at.
Reply With Quote
  #14  
Old 04-12-2011, 10:52 AM
ATAG_Bliss ATAG_Bliss is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,154
Default

Hi Sauf

I think they are working on it. I can't remotely connect with my terrible bandwidth. But this thread is for the current mission designed by doghous3: http://syndicatesquadron.com/forum/s...=1638#post1638
__________________

ATAG Forums + Stats
Reply With Quote
  #15  
Old 04-12-2011, 10:54 AM
Sauf Sauf is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 436
Default

S` and thx for the server
Reply With Quote
  #16  
Old 04-12-2011, 11:53 AM
Ataros Ataros is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: USSR
Posts: 2,438
Default

I think it could be useful to copy here:

Quote:
To join direct connect servers quickly go to Steam -> Servers -> Favorite and add all direct connect servers by their IP. They do not show up for me in Steam however, but show up ingame. You do not have to quit the game to do so.

Go back to game and in browser select Favorites. They show up almost instantly and you can check settings, players etc. from the browser.
Reply With Quote
  #17  
Old 04-12-2011, 01:53 PM
Blackrat Blackrat is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 133
Default

Quote:
Originally Posted by Sauf View Post
Any luck with the time settings Bliss? Has been night both times I've connected, and though I've managed to find England (I think) I cant find anything to shoot at.
tried the timeconstant 1 command, but only time will tell if it works
Reply With Quote
  #18  
Old 04-12-2011, 02:08 PM
David198502's Avatar
David198502 David198502 is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Austria
Posts: 1,535
Default

well i connected two times to another server sucessfully.but that took me several tries as well.and after some minutes of playing the host left the game.but those were not full real servers which is im looking for.
Reply With Quote
  #19  
Old 04-12-2011, 02:12 PM
Riksen Riksen is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 41
Default

Made to the server.... nice job. However, somehow my Joystick bugs as soon as i take off online... it just stops working all together. What is even funnier is that it works fine offline.....
Reply With Quote
  #20  
Old 04-12-2011, 02:12 PM
doghous3 doghous3 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 168
Default

Updated the mission file. See attached.

Various bomber objectives, over sea and land. Objectives are giving in the spawn point description.



I'm still working on a few things which I'll hopefully get sorted:

Interception missions: AI bomber squad spawns and flies between waypoints, hopefully can make such repeatable every 1hr, for example.

Rearm/fuel at airfield's.

Respawn destructable objects.

Add extra objectives.

(no guarantee on stuff though, will see.)


NB.. did not add timeconstant to .mis file.. soz.


Open to suggestions too of course.
Attached Files
File Type: zip 128MP_BOBv1_1.zip (6.5 KB, 35 views)

Last edited by doghous3; 04-12-2011 at 02:16 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:33 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.