1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 07-23-2011, 03:22 PM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
....and you think thats an option server side, or are you just guessing? From what i have read, its not an option.
I believe all realism settings are server side, as CEM.

YOU are guessing that something is "completely porked". I'm tired of you, you are boring and lazy.

I simply created a server with this setting and cannot change plane... Maybe we have some bug in servers that allow people to change planes even with this option selected server side.

You know what is a bug, don't you?

Last edited by LoBiSoMeM; 07-23-2011 at 03:47 PM.
Reply With Quote
  #12  
Old 07-23-2011, 03:47 PM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

He shut up for a minute? Amazing...

About "talking about MP", I believe I read Luthier saying that CloD alway works like server-client. So, this options must work online-offline-SP-MP.

Last edited by LoBiSoMeM; 07-23-2011 at 03:49 PM.
Reply With Quote
  #13  
Old 07-23-2011, 03:47 PM
VO101_Tom's Avatar
VO101_Tom VO101_Tom is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Budapest, Hungary
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by LoBiSoMeM View Post
Yes, we are talking. It's server side controlled. Set "Cannot Swich Planes" in realism settings.
It's not solution, because you can't bail out from plane on ground. You crashed, but survived, can't refly. Even if you landed, you can't refly...
__________________
| AFBs of CloD 2[/URL] |www.pumaszallas.hu

i7 7700K 4.8GHz, 32GB Ram 3GHz, MSI GTX 1070 8GB, 27' 1920x1080, W10/64, TrackIR 4Pro, G940
Cliffs of Dover Bugtracker site: share and vote issues here
Reply With Quote
  #14  
Old 07-23-2011, 03:49 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by VO101_Tom View Post
It's not solution, because you can't bail out from plane on ground. You crashed, but survived, can't refly. Even if you landed, you can't refly...
Thanks Tom I was looking for that info. Effectively you could only fly one mission which on a dogfight server is no good, so like I said its porked.

I accept your apology in advance Lobisomen.
Reply With Quote
  #15  
Old 07-23-2011, 03:55 PM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
Thanks Tom I was looking for that info. Effectively you could only fly one mission which on a dogfight server is no good, so like I said its porked.

I accept your apology in advance Lobisomen.
Drop dead. You was talking about other exploit.

Simply make a request to add the functionality to exit plane on ground, like a bail out. If you believe that this simple tweak - easily made - is impossible to do or that this weak exploit "porked" all MP experience, I really don't know why in hell you aren't banned forever of this forum.

You are sick. Bye!
Reply With Quote
  #16  
Old 07-23-2011, 03:56 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by LoBiSoMeM View Post
He shut up for a minute? Amazing...

About "talking about MP", I believe I read Luthier saying that CloD alway works like server-client. So, this options must work online-offline-SP-MP.
you've gone a little bit quiet mate, not gone all shy on me have you??
Reply With Quote
  #17  
Old 07-23-2011, 03:57 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by LoBiSoMeM View Post
Drop dead. You was talking about other exploit.

Simply make a request to add the functionality to exit plane on ground, like a bail out. If you believe that this simple tweak - easily made - is impossible to do or that this weak exploit "porked" all MP experience, I really don't know why in hell you aren't banned forever of this forum.

You are sick. Bye!
lol, what a golden turkey you are!! You joined the conversation with your big boots on and you got it all wrong, come on son Man up and say 'im sorry Tree'.


Last edited by Tree_UK; 07-23-2011 at 04:04 PM.
Reply With Quote
  #18  
Old 07-23-2011, 04:23 PM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

You even don't realize, like some others, that because of these "porked" features of game engine and logic we can finally have WORKING multicrew aircrafts in "dogfight" servers. Try use that in IL-2 46?UP3.0... It's so much "porked"...

Seriously... you need to see a doctor ASAP. By the way: are you flying MP? Wasn't unplayable, porked, no sound?
Reply With Quote
  #19  
Old 07-23-2011, 04:26 PM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

Quote:
Originally Posted by Tree_UK View Post
Is it possible to turn the option off on servers where you can jump plane, for example i had a fight against a 109 the other night who was clearly a human pilot (most identifiable by his custom skin) having shot him up real bad I rolled over on him and finished him off, the server announced that I had killed an AI 109, obviously the guy just switched planes when he knew it was all over, can this be diabled server side?
Yes, you can. Liked my big boots?

Please, someone ban this guy... I'm a bit "troublemaker", I filled this forum of whinne in requests for FreeTrack suport, but this guy is plain sick... He don't want that this sim goes better, he just want to push all down...

He don't have ONE positive post, helping with CONSTRUCTIVE info, just this crap...

Last edited by LoBiSoMeM; 07-23-2011 at 04:28 PM.
Reply With Quote
  #20  
Old 07-23-2011, 04:29 PM
Tree_UK
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by LoBiSoMeM View Post
Yes, you can. Liked my big boots?

Please, someone ban this guy... I'm a bit "troublemaker", I filled this forum of whinne in requests for FreeTrack suport, but this guy is plain sick... He don't want that this sim goes better, he just want to push all down...

He don't have ONE positive post, helping with CONSTRUCTIVE info, just this crap...
So is that a sorry then?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:13 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.