1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik > Daidalos Team discussions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 06-20-2013, 02:49 AM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default

Quote:
Originally Posted by EJGr.Ost_Caspar View Post
Try to get a boxed version!
I installed the box version, I'm still getting this Error!!!

IL2 1946 I'm still getting the same issue with same sort of registration error.
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
  #32  
Old 06-20-2013, 02:50 AM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default

Quote:
Originally Posted by GF_Mastiff View Post
I own the digital version from game fly, before it was game fly, it was D2D

I can not get the game to work now after installing 4.12

I get this error
I am connected to the internet you DUMB a###s your installer or DRM is FuBARED I can not install 4.12
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
  #33  
Old 06-20-2013, 02:54 AM
IceFire IceFire is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,879
Default

Quote:
Originally Posted by GF_Mastiff View Post
I am connected to the internet you DUMB a###s your installer or DRM is FuBARED I can not install 4.12
You can't install 4.12? Or the game won't run after you install 4.12? Didn't know that some of the digital downloads still came with DRM packaged in there... what a cluster****. Did 4.11 install alright?
__________________
Find my missions and much more at Mission4Today.com
Reply With Quote
  #34  
Old 06-20-2013, 06:35 AM
stugumby stugumby is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 337
Default Static skins have gone to no markings??

was just shooting up some blenheims in a ki45 and noticed that all the static planes national markings are now gone?? Went into fmb and sure enough the new statics are preset to markings off. Does this mean we will have to back track thru hundreds of stored missions to enable all static markings or is there a preference setting somewhere in conf ini??
Reply With Quote
  #35  
Old 06-20-2013, 11:50 AM
IceFire IceFire is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,879
Default

Quote:
Originally Posted by stugumby View Post
was just shooting up some blenheims in a ki45 and noticed that all the static planes national markings are now gone?? Went into fmb and sure enough the new statics are preset to markings off. Does this mean we will have to back track thru hundreds of stored missions to enable all static markings or is there a preference setting somewhere in conf ini??
Hadn't noticed this happening in testing so I'm not sure whats happened but hopefully it might be clearer up on its own. Some are off while others are fine... I have yet to figure out why that is.
__________________
Find my missions and much more at Mission4Today.com
Reply With Quote
  #36  
Old 06-20-2013, 12:30 PM
Alexander (C) Alexander (C) is offline
Approved Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 4
Default

In FMB if you select the base and add some planes available in the list, when you add aircraft to or removed, then the list is strange. Some planes are added to move it up (as it were sorted in alphabetical order), and then again back down the list. This creates discomfort with databases in full editor.

__________________
Alik
CompMaster
Reply With Quote
  #37  
Old 06-20-2013, 04:01 PM
Oscarito's Avatar
Oscarito Oscarito is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 32
Default

No more taxi after landing when using "taxi to takeoff" waypoints! Planes just disappear after landing.
Is this a bug, or...is it expected?
If so, I would say this is something like to give us a toy and take the other...
Reply With Quote
  #38  
Old 06-20-2013, 04:30 PM
nic727 nic727 is offline
Approved Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 344
Default

Quote:
Originally Posted by Oscarito View Post
No more taxi after landing when using "taxi to takeoff" waypoints! Planes just disappear after landing.
Is this a bug, or...is it expected?
If so, I would say this is something like to give us a toy and take the other...
Me it's happen in campain. Plane just disappear when they land. That's weird, but I think it's only on Wake Island map.
Reply With Quote
  #39  
Old 06-20-2013, 04:36 PM
Rot Bourratif Rot Bourratif is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 22
Default

~S~

The transparency of the in flight map does not appear to change even if I set the
settings / Misc Settings/ General / Transparency Tab fully to the left (transparent)

Also, going to the 6DoF setting seems to switch TrackIR out of the game (it stays ON but does not effect the game any longer)

~S~
Reply With Quote
  #40  
Old 06-20-2013, 04:37 PM
Oscarito's Avatar
Oscarito Oscarito is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 32
Default

Quote:
Originally Posted by nic727 View Post
Me it's happen in campain. Plane just disappear when they land. That's weird, but I think it's only on Wake Island map.
Probably not, since it hapens even with the demo mission...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:11 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.