1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Pilot's Lounge

Pilot's Lounge Members meetup

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-27-2012, 04:08 PM
335th_GRAthos 335th_GRAthos is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,240
Default Out of curiousity

Just wondering...

Has anybody ever used the 1c Folrum search function and got a usable result out of it?


~S~
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2012, 04:14 PM
KG26_Alpha's Avatar
KG26_Alpha KG26_Alpha is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Location: London
Posts: 2,796
Default

yes

but make sure you search thread or post option for your result.

using either can have a big difference.
__________________


Reply With Quote
  #3  
Old 04-01-2012, 09:00 AM
335th_GRAthos 335th_GRAthos is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,240
Angry

Thanks for the answer Alpha,

I must be doing something stupidly wrong.

It does not work!!!!

For example,
I am trying to find this very post:
I enter "curiousity" in the search field "Search by Keyword" (search entire Post or, search titles makes no difference to the result)

I have selected the 1C Publishing Forum (and have the "Also Search Child Forums" option ticked)

"Show Results as" "Threads"/"Posts" does not change the result...


The result is: Sorry - no matches. Please try some different terms.


How do you make the search work?


~S~
Reply With Quote
  #4  
Old 04-01-2012, 09:40 AM
brando's Avatar
brando brando is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Devon UK
Posts: 451
Default

"I enter "curiousity" in the search field "Search by Keyword" (search entire Post or, search titles makes no difference to the result)"

Maybe the spell-checker is enabled
__________________
Another home-built rig:
AMD FX 8350, liquid-cooled. Asus Sabretooth 990FX Rev 2.0 , 16 GB Mushkin Redline (DDR3-PC12800), Enermax 1000W PSU, MSI R9-280X 3GB GDDR5
2 X 128GB OCZ Vertex SSD, 1 x64GB Corsair SSD, 1x 500GB WD HDD.
CH Franken-Tripehound stick and throttle merged, CH Pro pedals. TrackIR 5 and Pro-clip. Windows 7 64bit Home Premium.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-01-2012, 09:42 AM
Artist's Avatar
Artist Artist is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 362
Default

Works here (Firefox 11, Javascript and Cookied enabled):

Search:


Result:



Artist
Reply With Quote
  #6  
Old 04-01-2012, 10:08 AM
Wolf_Rider Wolf_Rider is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,677
Default

Curiousity...

http://forum.1cpublishing.eu/search....archid=2406972


*EDIT oh well, it worked yesterday at the time of posting
__________________
Intel 980x | eVGA X58 FTW | Intel 180Gb 520 SSD x 2 | eVGA GTX 580 | Corsair Vengeance 1600 x 12Gb | Windows 7 Ultimate (SP1) 64 bit | Corsair 550D | Corsair HX 1000 PSU | Eaton 1500va UPS | Warthog HOTAS w/- Saitek rudders | Samsung PX2370 Monitor | Deathadder 3500 mouse | MS X6 Keyboard | TIR4

Stand alone Collector's Edition
DCS Series



Even duct tape can't fix stupid... but it can muffle the sound.

Last edited by Wolf_Rider; 04-02-2012 at 02:00 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-01-2012, 06:10 PM
JG26_EZ's Avatar
JG26_EZ JG26_EZ is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 599
Default

I too, have had the same problems trying to use the search engine in here, aswell as many other forums..
__________________
CPU: Intel Core i7-3770 Quad-Core Socket 1155 @3.4GHz
GPU: ASUS NVIDIA GeForce GTX 670 2GB GDDR5
RAM: Corsair Vengeance Blue 16GB (4x4)
SSD: Intel 520 Series 240GB
HDD: WD Black 1000GB (1TB)
MoBo: ASUS P8Z77-V Socket 1155 Intel Z77 Chipset
OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Reply With Quote
  #8  
Old 04-01-2012, 06:59 PM
335th_GRAthos 335th_GRAthos is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,240
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Artist View Post
Works here (Firefox 11, Javascript and Cookied enabled):

Search:

THANKS ARTIST !!!!!

The solution was simple!!!!!!
In my search window the field "Find Posts from" defaults to Yesterday and newer

As soon I changed this field to "Any Date" it works fine.

Many thanks for all responses guys!



~S~
Reply With Quote
  #9  
Old 04-01-2012, 07:09 PM
Artist's Avatar
Artist Artist is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 362
Default

Pleasure, GRAthos!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:11 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.