1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik > IL2 Mods, discussion and links

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-07-2013, 11:41 AM
DD_crash's Avatar
DD_crash DD_crash is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Buckley North Wales
Posts: 307
Default HSFX 7.0.1 out

here it is http://www.242sqn.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3847
__________________
<a href=http://forum.1cpublishing.eu/image.php?type=sigpic&userid=2954&dateline=1314366190 target=_blank>http://forum.1cpublishing.eu/image.php?type=sigpic&userid=2954&dateline=1314366  190 Salute Jim (Blairgowrie) http://dangerdogz.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-2013, 08:40 AM
SPEKTRE76 SPEKTRE76 is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 56
Default

So I installed (In order):

  1. IL-2 1946 v4.07
  2. HSFX 6.0
  3. IL-2 1946 v4.12
  4. HSFX 7.0


and all I get is a splash screen that stays up for about 20seconds and it never gets past 5%.

No I do know already about the missing .SFS files. Someone said just use the ones from HSFX 6.0, which I did.

I am using Windows 7 64 bit.

My desktop is set to 'Windows Classic' mode (less strain on video card).

I used the trick to get it to display in 1920 x 1080ppi. Is that is what is holding me up or is it something else?

Screen capture included.

Thank you in advance!
Attached Images
File Type: jpg Untitled.jpg (19.5 KB, 9 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 11-19-2013, 01:02 AM
bladeracer bladeracer is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Perth, WestOz
Posts: 62
Default

Quote:
Originally Posted by SPEKTRE76 View Post
So I installed (In order):

  1. IL-2 1946 v4.07
  2. HSFX 6.0
  3. IL-2 1946 v4.12
  4. HSFX 7.0


and all I get is a splash screen that stays up for about 20seconds and it never gets past 5%.

No I do know already about the missing .SFS files. Someone said just use the ones from HSFX 6.0, which I did.

I am using Windows 7 64 bit.

My desktop is set to 'Windows Classic' mode (less strain on video card).

I used the trick to get it to display in 1920 x 1080ppi. Is that is what is holding me up or is it something else?

Screen capture included.

Thank you in advance!

Why did you install HSXF6.0?
Mine is a fresh 4.07m install from disc, patches up to 4.12.2m, then HSFX7.0 - no HSFX6.0.
What "trick" do you mean? 4.12 runs 1920x1080 already.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-23-2013, 02:06 PM
ElAurens's Avatar
ElAurens ElAurens is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: The Great Black Swamp of Ohio
Posts: 2,182
Default

I'm having an issue where one of my squadmates tries to join me via direct IP connection, and it says I have a different version of the game/HSFX.

We are both on 4.12.2 and HSFX 7.0.1 and both have the same mods activated in JSGME

HSFX history mod
Hakenkruez enabler
Perfect map textures


We have checked our installs multiple times and it still does not work. Had no issues like this with HSFX 6.

Any ideas?
__________________


Personally speaking, the P-40 could contend on an equal footing with all the types of Messerschmitts, almost to the end of 1943.
~Nikolay Gerasimovitch Golodnikov
Reply With Quote
  #5  
Old 11-27-2013, 12:09 AM
gavagai gavagai is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 9
Default

The autoupdater says my version of C++ is too new! I have no idea how to downgrade. Any way around this?
Reply With Quote
  #6  
Old 11-27-2013, 12:30 AM
=BLW=Pablo's Avatar
=BLW=Pablo =BLW=Pablo is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 51
Default

you installed hsfx 7 on a clean version of 4:12?

I think the best place to know about it would be here.

http://www.242sqn.com/phpBB2/index.p...28be2c63c92700
__________________
Since the First World War until the Korean War

Aerocool X-warrior Black Edition Blue | DH61CRBR | Intel Pentium I-5 2500 K 3.3/3.7 GHZ | Corsair 8gb DDR3 1333MHZ| HD320 SATA | EVGA GTX 670 2GB DDR5 | Enermax Naxn 600w
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:05 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.