1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-17-2011, 09:35 PM
furbs's Avatar
furbs furbs is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,037
Default v1.05.15950 PATCH BUG THREAD

No Hit sounds on my own aircraft.

Still getting lock-ups ...2 in 45 mins play.
__________________
Furbs, Tree and Falstaff...The COD killers...
Reply With Quote
  #2  
Old 10-17-2011, 09:40 PM
SNAFU SNAFU is offline
Approved Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 324
Default

-Net-Lag, refreshing of AI positions (Ground/Air) takes too long, causing ghost dots
-ATI stripes on the horizont on low alts
-RAF Radio breaks in combination with the custom menu (TAB no longer works) as soon as more AI planes are spawned
-Magnetos have no function anymore
-Fuel primer of 109 has still no function
-usual list of bugs concerning FM/DM...
__________________
http://cornedebrouwer.nl/cf48e
Reply With Quote
  #3  
Old 10-17-2011, 09:59 PM
Mysticpuma's Avatar
Mysticpuma Mysticpuma is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromsgrove, UK
Posts: 1,047
Default

Using Simpeds Rudder pedals.

In options I choose the correct Axis for the pedals by pressing L or R pedal.

When I rejoin the game no change has been made to the pedal input, Pedal pushes operate the incorrect Rudder input. I tried hitting the Reverse option and it seems to work, but as soon as I refly the mission the pedal input has been reset.

AI....Now I know there is a big thread regarding this....but AGGGGHHHHH!!!!! If I have to see another bloody barrel roll over and over again, the E/A decelerates, rolls and rolls towards the ground, amazingly pulls out then extends...and repeats over and over and bloody over!!!

Building pop-up seems to be ugly again.

Sun flare is odd

Mirrors are pointless

Occasional stutter but vastly improved.

Cheers, MP
__________________
http://i41.tinypic.com/2yjr679.png

Last edited by Mysticpuma; 10-17-2011 at 10:01 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-17-2011, 10:16 PM
335th_GRAthos 335th_GRAthos is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,240
Default

How can I get a dump file?

Flying window mode 3072x1024

At the ATAG server, over England at 4000m above the english base.
I am watching a plane take off below me.
The AAA burst some 2000m below me.

Suddenly Win7 gives me the message "Launcher stoped working" and throws me to the desktop.

Tried to find the dump file, there was one created at the exact time point but it had 0kb size.

~S~
Reply With Quote
  #5  
Old 10-17-2011, 10:43 PM
JG52Krupi's Avatar
JG52Krupi JG52Krupi is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3,124
Default

E4 Prop pitch is still fubar (WTF)...
__________________


Quote:
Originally Posted by SiThSpAwN View Post
Its a glass half full/half empty scenario, we all know the problems, we all know what needs to be fixed it just some people focus on the water they have and some focus on the water that isnt there....
Gigabyte X58A-UD5 | Intel i7 930 | Corsair H70 | ATI 5970 | 6GB Kingston DDR3 | Intel 160GB G2 | Win 7 Ultimate 64 Bit |
MONITOR: Acer S243HL.
CASE: Thermaltake LEVEL 10.
INPUTS: KG13 Warthog, Saitek Pedals, Track IR 4.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-17-2011, 11:15 PM
Tacoma74's Avatar
Tacoma74 Tacoma74 is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 241
Default

Quote:
Originally Posted by JG52Krupi View Post
E4 Prop pitch is still fubar (WTF)...
Yea, same thing here. My engine doesn't want to exceed about 1500rpm. It's like driving around everywhere in 5th gear... can't get any decent power out of it.
__________________
- 2500k @ 4.8Ghz Lapped IHS - AsRock P67 Extreme4 Gen3 - MSI GTX 560 Ti 2Gb - Crutial M4 SATA3 64Gb SSD - 8Gb Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz @ 8-8-8-21 RAM - Silverstone 750w Fully Modular PSU - Antec 1200 ATX Case - Zalman 9700 Cooler - Win7 Ultimate x64 -
Reply With Quote
  #7  
Old 10-17-2011, 11:21 PM
Insuber Insuber is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Paris - France
Posts: 1,406
Default

- E4 auto-prop pitch is broken
- white trail bug still present
- landing gear down bug for Bf109 still there
- had a game freeze without recovery when attacking a Spit behind BR.20s (first time I experience this since game launch ...). See attached dump file, last event, 18-10-11 at 1:05
- ghost dots still there (someone says it's less than before)
Attached Files
File Type: zip cppcrash.zip (8.99 MB, 10 views)
Reply With Quote
  #8  
Old 10-18-2011, 12:01 AM
SEE SEE is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,677
Default

Worst performance on MP so far, constant Freezes at the wort possible time, very low fps at low alt and near ac - and my first Launcher CTD! .Maybe it was the high number of players on ATAG but something is def wrong - logged off rather disappointed....
__________________
MP ATAG_EvangelusE

AMD A8 5600K Quad Core 3.6 Ghz - Win 7 64 - 8Gb Ram - GTX660ti 2Gb VRAM - FreeTrack - X52 - Asus 23' Monitor.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-18-2011, 12:43 AM
CWMV's Avatar
CWMV CWMV is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 758
Default

Great performance so far, but have had a consistent problem since the last few betas.
When I land my 109, I taxi, park and let her run for a few minutes before shutting down.
I shut down, but after a few minutes the water temp will climb rapidly to 120 degrees, burn out all my coolant and spray my windscreen with muck.

I too have a problem with the prop pitch running all the way down to full coarse.
its a work around, but all I do is turn automation off, add a few minutes to the pitch clock, then turn automation back on and it works splendidly.
Also nice to see that the radiators are no longer automatic at any point. Many thanks!
__________________
Quote:
Originally Posted by banned View Post
Just fix the friggin thing you boof heads. It's getting boring now. Only 11 people on the whole thing. Yawn.

Last edited by CWMV; 10-18-2011 at 12:45 AM.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-18-2011, 12:53 AM
NedLynch NedLynch is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Southeast Florida, USA
Posts: 390
Default

Quote:
Originally Posted by JG52Krupi View Post
E4 Prop pitch is still fubar (WTF)...
I did just fly the E4 in manual prop pitch and that seems to be fixed though, dial speed looks ok and the dial did not advance by itself anymore.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:01 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.