1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Men of War > Multiplayer Mode

Multiplayer Mode All discussions and questions about MP

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-21-2009, 03:39 AM
AtraicMine AtraicMine is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Exclamation Incorrect Password (cd:260) Except on one comp.

Hi, I have been playing Men of War for some time now and have done more than a few MP games. I just got a new computer and was going to play the MP on the new comp, but it gives me an incorrect password error (cd:260). It works just fine on my original computer still.

Does the cd key only work for one computer? I checked the name and password multiple times and I know that they're case sensitive, they are accurate. I also attempted to do another install on my brother's computer, with the same result, incorrect password.

Any help would be greatly appreciated,

Atraii
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2009, 10:05 AM
[SOE]No.Mam [SOE]No.Mam is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 370
Default

Quote:
Does the cd key only work for one computer?
no. CD-Key from game is locked with y loginname.
possible y use wrong loginname or password.

copy y MoW-profile files from old pc to new pc.

y will find this files in:
....my documents/my games/men of war... (version 1.02.. till 1.13.4)
...my documents/my games/outfront2... (version 1.16.4)

copy this 2 folders to new pc (same folder).

Last edited by [SOE]No.Mam; 12-21-2009 at 01:19 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2012, 09:28 PM
Modiglian Modiglian is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
Default

I have a same problem but it seems that it became at an update of someshort. I had my password saved so it's just not possible that it's not correct and yet it says it is.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-23-2012, 07:35 PM
Modiglian Modiglian is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Modiglian View Post
I have a same problem but it seems that it became at an update of someshort. I had my password saved so it's just not possible that it's not correct and yet it says it is.
So no one knows how to fix this? No one knows why this is happening to me?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:00 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.