1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Mods, discussions, links, etc.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 01-25-2013, 09:15 PM
jamesdietz's Avatar
jamesdietz jamesdietz is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Seattle,WashingtonUSA
Posts: 758
Default

Quote:
Originally Posted by spider67 View Post
First disable Hakenkreuz mod
Then re-install the LAL mod.
After u can use each mod alone.
This would seem to make a lot of sense, but tried it twice & still get the extra markings problem esp on British planes .Perhaps if I could un-install LAL & reinstall it that might work,but have no idea on how to take it out.
Initially this brilliant mod worked with no problem,but after several different plays it started acting up.I first thought it was because somewhere I had put "markings on" but after making sure they were 'off ' on all aircraft,and trying again I got the same glitch.
Reply With Quote
  #22  
Old 01-26-2013, 11:31 AM
LcSummers LcSummers is offline
Approved Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 585
Default

Quote:
Originally Posted by jamesdietz View Post
This would seem to make a lot of sense, but tried it twice & still get the extra markings problem esp on British planes .Perhaps if I could un-install LAL & reinstall it that might work,but have no idea on how to take it out.
Initially this brilliant mod worked with no problem,but after several different plays it started acting up.I first thought it was because somewhere I had put "markings on" but after making sure they were 'off ' on all aircraft,and trying again I got the same glitch.


Me too, i have the same problem with british markings. I think the problem is, when a server allows the MARKINGS ON.

I didnt run the exe file, i extracted them and installed it manually. So i can unistall it very simply.
__________________
MSI 790FX-GD70
Win 7 64bit
AMD Phenom II 965BE 4 x 3.5Ghz
ASUS GTX 680 TOP
Corsair 16GB RAM
Thrustmaster Warthog Hotas
Saitek Pro Rudder
Track IR 5

SB Audigy 2 ZS
Reply With Quote
  #23  
Old 01-26-2013, 03:57 PM
spider67 spider67 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 14
Default

The trouble is that you run missions made without the LAL_mod. Try to make a mission with your game with LAL_mod activated and I think there will be no trouble.

We'll try to remove this trouble in the next version of the mod.
Reply With Quote
  #24  
Old 01-26-2013, 04:09 PM
jamesdietz's Avatar
jamesdietz jamesdietz is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Seattle,WashingtonUSA
Posts: 758
Default

Quote:
Originally Posted by spider67 View Post
The trouble is that you run missions made without the LAL_mod. Try to make a mission with your game with LAL_mod activated and I think there will be no trouble.

We'll try to remove this trouble in the next version of the mod.
I'll look forward to it! Really like this improvement.
Reply With Quote
  #25  
Old 01-31-2013, 07:16 AM
oddeball oddeball is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Default

NEWS in French : http://www.checksix-forums.com/showthread.php?t=179715
Reply With Quote
  #26  
Old 01-31-2013, 01:19 PM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default

no one noticed the ME110 missing from that line up ?
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
  #27  
Old 01-31-2013, 08:54 PM
jamesdietz's Avatar
jamesdietz jamesdietz is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Seattle,WashingtonUSA
Posts: 758
Default

Still having some problems with British roundels "underprinting" markings on AI Brit planes.I had hoped this new version would have eliminated that...
Reply With Quote
  #28  
Old 02-01-2013, 07:40 PM
Mission-bug's Avatar
Mission-bug Mission-bug is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 5
Default

Thank you very much for the update oddeball, it is very much appreciated.





Wishing you all the very best, Pete.
Reply With Quote
  #29  
Old 02-11-2013, 04:30 PM
jamesdietz's Avatar
jamesdietz jamesdietz is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Seattle,WashingtonUSA
Posts: 758
Default

[QUOTE=oddeball;494789]MOD_LAL Ext V1.0 :

http://foxforum.forumactif.com/f68-intersquad



Thanks Oddeball for this updated version of the mod,it seems to have cured all the underprinting problems I was having with the previous 2 versions..
Reply With Quote
  #30  
Old 02-12-2013, 01:44 PM
oddeball oddeball is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 34
Default

News version 1.2

http://foxforum.forumactif.com/t4617-mod-lal-ext-v12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:48 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.