1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Mods, discussions, links, etc.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-27-2013, 04:54 PM
notimejeff notimejeff is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Cardiff, Wales (Europe)
Posts: 34
Default Add in campaigns in TF 3.0

I've updated to TF 3.0. Works fine but it won't recognise the campaigns I've installed from Airwarfare. Have I put them in the right folder? Do I need to change the Campaign config? Does TF recognise addin campaigns at all? Thanks in advance for your help.

There are two paths and I admit I'm not sure where new campaigns should be installed:

Documents/1CSoftClub/il-2 sturmovik cliffs of dover -MOD/mission/campaign/

...or..

C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\bob\mission\campaign\

The addin campaigns are currently installed in the latter folder but the sim is only recognising Adler Angriff and Cliffs of Dover campaigns. Baffled.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-27-2013, 06:42 PM
Mysticpuma's Avatar
Mysticpuma Mysticpuma is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromsgrove, UK
Posts: 1,048
Default

Hi mate. Can't be sure, but if you pop over to the ATAG forums:

http://www.theairtacticalassaultgroup.com/

I'm sure someone can get you up and running really fast

Cheers, MP
__________________
http://i41.tinypic.com/2yjr679.png
Reply With Quote
  #3  
Old 07-27-2013, 08:13 PM
bolox bolox is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 351
Default

Campaigns most certainly do work with TF3.00.

Installation of campaigns should be the same as installing normally- the main campaign files go in

C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\bob\mission\campaign\

Edit campaign ini as required. -(I suspect this is the step that's going wrong- it usually is).
Infact if you look in the file locations you should see the previously installed campaign files there

The 'Mydocs/.../MODS' location requires a folder with the correct name of the campaign in it (to store campaign progress) - copying the folder you pasted into previous location works (then delete all files in it if you wish- a new state file is generated whenever you start a new campaign).

One question springs to mind- Did you make a backup before (presumably doing a file validition). Steam's file validation is 'mildly annoying': in that it resets the campaign.ini- ie wipes knowledge of any campaigns by the game.

Single players should keep a backup of this 'campaign.ini' file
(and it's always a good habit to make a complete backup before making any changes to any game
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2013, 07:37 PM
notimejeff notimejeff is offline
Approved Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Cardiff, Wales (Europe)
Posts: 34
Default

Sorted. Thanks for your help fellas.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:33 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.