1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > Other > Technical Issues

Technical Issues Having problems with launching or running a 1C game on your hardware? Try asking other gamers, they may know the answer.
For 1C technical support, send us an email.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-24-2009, 06:17 AM
Phan-Thomas Phan-Thomas is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default Cryostasis Setup won't start

Hi there.

I bought Cryostasis last week and tried to install it. For reasons unknown the game won't start the setup wizard.

The autoplay works, I even get to select the language but after clicking on "install game" nothing happens. There is a task running when I check in the task manager but still after that nothing happens.

Anybody got an idea what that might be? I tried it both in vista and XP (both 32 bit)

Both the tech demo and the demo worked for me.


My sys:

XFX 780i SLI Board
2 x GTX 280 Graphics card
4 GB DDR 2 Ram
X-FI Xtreme Music Sound card
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:59 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.