1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Real Warfare: 1242

Real Warfare: 1242 New historical RTS game

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-13-2010, 05:53 AM
athlonxp22 athlonxp22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 4
Smile does real warfare: 1942 work fine on windows 7 64 bit?

does real warfare: 1942 work fine on windows 7 64 bit?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-13-2010, 09:48 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

I know a player use the same OS and work fine. Only if the configuration phase go in crash, launch in "save mode" the file config.exe
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2010, 10:14 PM
plaino plaino is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default

I am running Windows 7 64 Bit. I installed fine, config ran fine. When I start the game and play the first map/mission for about 5-10 minutes I get an "Out of Memory" error and have to close down the game. Any ideas?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2010, 10:03 AM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

Quote:
Originally Posted by plaino View Post
I am running Windows 7 64 Bit. I installed fine, config ran fine. When I start the game and play the first map/mission for about 5-10 minutes I get an "Out of Memory" error and have to close down the game. Any ideas?
You have cache memory set in the OS? How much? Try to launch in SAFE mode the game.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-20-2010, 08:39 PM
osn osn is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 32
Default

Using Win7 x64, I get an "out of memory" error when the Koporye mission loads...

Already tried various solutions, but only the patch can fix it I guess. Where can I get it?
Reply With Quote
  #6  
Old 06-20-2010, 08:58 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

YOu install the patch 2.2.3? If not try to connect the online server, the download will start automatically
Reply With Quote
  #7  
Old 06-21-2010, 03:25 PM
osn osn is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 32
Default

The patch resolved it. Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:23 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.