1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Reign: Conflict of Nations

Reign: Conflict of Nations Historical real-time strategy game

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-29-2010, 07:55 PM
Vivas Vivas is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 4
Default Any official response?

Now i am at it i wonder is there any sign of official activity on this forum, any sign of people from this company interested in improving this game at all? I am just asking because this is the first game i have bought from this company and i wonder if it will be the first of several or none
Reply With Quote
  #2  
Old 07-01-2010, 12:38 AM
kuciki kuciki is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 8
Default

yeah, we're waiting for official response...
Perhaps they cannot use English ?

I experience the low life spanning of a monarch here, its game breaking also because when the children is still young the Ruler dead and then civil war
Reply With Quote
  #3  
Old 07-01-2010, 07:25 AM
Nike-it's Avatar
Nike-it Nike-it is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Russia
Posts: 3,390
Default

Guys, all your comments, suggestions and bug reports are read by the dev team. We will try to involve someone from the team in the forum discussion.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 07-01-2010, 07:46 AM
Das123 Das123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 8
Default

My issue with the game not starting was actioned very quickly and the devs have been working on it (not solved yet though). While I would love to be playing the game, the support has been first rate from the contact I've had.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-01-2010, 11:42 AM
kuciki kuciki is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 8
Default

well I'm developer too. From my opinion the game issue was around 2 parts :

1. AI ( is there any modification can be self conducted by user for this part ? )

2. UI ( user interface -> too many clicks )
Reply With Quote
  #6  
Old 07-01-2010, 04:24 PM
SinKiewicz SinKiewicz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by kuciki View Post
well I'm developer too. From my opinion the game issue was around 2 parts :

1. AI ( is there any modification can be self conducted by user for this part ? )

2. UI ( user interface -> too many clicks )
Exactly! I think for the beginner and the advanced player, the AI should be differently settled. But also, the beginning of the game and the later should be at progress too. Then there is the problem when the advanced( more familiar )player restart the game, then there is the boring redevelopment again... Could that be well solved?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:12 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.