1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Men of War > GEM Editor

GEM Editor All information about MoW map editor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-09-2010, 04:50 AM
unrealalex unrealalex is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Default Possible to edit single player campaign?

I tried opening different missions in the editor and adding stuff like sandbags to where I desired, then saving the mission and the map (F2 and F3 esc save) and then loading the level in the single player mission list and its not changed.

Any advice?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-09-2010, 08:18 AM
expoke expoke is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Default

I have thesame problem
Reply With Quote
  #3  
Old 08-09-2010, 05:29 PM
KnightFandragon KnightFandragon is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: KRL HQ, Ontario Canada
Posts: 740
Default

its been a few since ive edited the maps and stuff but to get defenses to stay load up the map with F2 and edit it as u want, then save it then open the mission in F3 mode and I think they should be there. The changes go away if u edit F3 first and then F2....if I remeber right you change F3 then F2 and save in F3 mode it likes to ask if you are sure you want to save and you'll lose all unsaved changes. I just open F2 first, change the map, save and open F3 change what I want and then play it...If your just adding stuff open the mission all in F3 mode change what you want then save F3 mode. F2 is only if you want to delete shrubs and stuff off the map, atleast thats all I use it for. Of course I used my own mod folder and stuff and idk if u have to have a mod or not to edit the missions.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-09-2010, 08:35 PM
unrealalex unrealalex is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Default

I tried that didnt work.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-10-2010, 12:29 AM
kane1's Avatar
kane1 kane1 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: CA.
Posts: 359
Default

Quote:
Originally Posted by unrealalex View Post
I tried opening different missions in the editor and adding stuff like sandbags to where I desired, then saving the mission and the map (F2 and F3 esc save) and then loading the level in the single player mission list and its not changed.

Any advice?
Are you talking about ingame SP missions?

Here's the way I do it,
http://www.cheathappens.com/show_boa...14920&onPage=1

Last edited by kane1; 08-10-2010 at 01:00 AM.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-10-2010, 12:30 AM
KnightFandragon KnightFandragon is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: KRL HQ, Ontario Canada
Posts: 740
Default

I think you need to make your own mod then and edit them with your mod activated. Im sure your editing the missions properly but I guess the base game doesnt take your changes or something.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:57 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.