1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Men of War > GEM Editor

GEM Editor All information about MoW map editor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-15-2011, 06:11 AM
littleevan99 littleevan99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Exclamation Gem Editor Tanks & Mision Mode

How do I get into mision mode? How to place men in tanks? Please help!!!!!!!!!!!! ( I have no idea how to use it)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2011, 06:05 PM
KnightFandragon KnightFandragon is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: KRL HQ, Ontario Canada
Posts: 740
Default

F1 lets you play with your stuff...it gets rid of the selection menu thing so you can screw around. Then, your numpad keys 1-9 select the team you put the units on, I just put my guys on Team 0 and the AI on 1-3 then you pick numpad0 to select your guys then control them like normal. For the AI you would click numpad2 and it would switch you to player 2 unit control. Then to get back into unit selection mode you hit F3 for map editor mode you hit F2.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2011, 04:11 AM
littleevan99 littleevan99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by KnightFandragon View Post
F1 lets you play with your stuff...it gets rid of the selection menu thing so you can screw around. Then, your numpad keys 1-9 select the team you put the units on, I just put my guys on Team 0 and the AI on 1-3 then you pick numpad0 to select your guys then control them like normal. For the AI you would click numpad2 and it would switch you to player 2 unit control. Then to get back into unit selection mode you hit F3 for map editor mode you hit F2.
I own the Steam version does that make a diffrence? I did what you said and the mission hud did not show. Why?

Last edited by littleevan99; 01-21-2011 at 04:30 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2011, 04:00 PM
KnightFandragon KnightFandragon is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: KRL HQ, Ontario Canada
Posts: 740
Default

Srsly? so the steam version of games has different controls and stuff? Thats weird, I have a regular version of MoW so I don't know how the steam version does things.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-22-2011, 06:24 PM
littleevan99 littleevan99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by KnightFandragon View Post
Srsly? so the steam version of games has different controls and stuff? Thats weird, I have a regular version of MoW so I don't know how the steam version does things.
well I think the steam version is the same as the US version
Reply With Quote
  #6  
Old 01-23-2011, 06:32 PM
kane1's Avatar
kane1 kane1 is offline
Approved Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: CA.
Posts: 359
Default

Quote:
Originally Posted by littleevan99 View Post
I own the Steam version does that make a diffrence? I did what you said and the mission hud did not show. Why?
I'm not sure if this is what you meant, but to play the game while in the Editor you have to hit "start", then when your done hit "finish".
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:34 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.