1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Men of War > GEM Editor

GEM Editor All information about MoW map editor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-17-2012, 09:08 AM
wustenratte wustenratte is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
Default Paratrooper reinforcement - MoW Assault Squad

I want to add paratrooper squad (10 soldiers) reinforcement to original campaign via parachute.


On the map 01_usa-overlord you can call for a paratrooper.

I've checked at youtube some tutorials, but they not helped.

What I did.

1. I've added some soldiers, gave them names (para01-para10).
2. gave them tags.
3. copy commands and changed waypoints.
4. test ok, but they not jump at place I clicked.


On pic1 you see event: player_para01. Just this one of ten jumped where I clicked on.


Sorry for my bad de-english. It is hard to describe a problem I don't understand.

Thanks in advance.
Attached Images
File Type: jpg Untitled-1.jpg (1.84 MB, 10 views)
File Type: jpg Untitled-2.jpg (1.83 MB, 4 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2012, 02:54 PM
Maxblitzg Maxblitzg is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: MV
Posts: 11
Default

You should open the 0.mi of the skirmish map Overlord to see how it works.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-19-2012, 05:17 PM
wustenratte wustenratte is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Maxblitzg View Post
You should open the 0.mi of the skirmish map Overlord to see how it works.
I did. It works fantastic for one paratrooper, but it not work for more then one.

I can call for ten and they came, but not where I clicked, but to their waypoints.

It works similar to this tutorial, but this is NOT what I'm searching for.

I want to click somewhere on map and the landing at this point.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-19-2012, 07:21 PM
Maxblitzg Maxblitzg is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: MV
Posts: 11
Default

hast du versucht zuerst mal einfach nur ne Gruppe Bodentruppenreinforcements zu machen ?
Das ist fast dasselbe
Reply With Quote
  #5  
Old 08-19-2012, 07:37 PM
wustenratte wustenratte is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Maxblitzg View Post
hast du versucht zuerst mal einfach nur ne Gruppe Bodentruppenreinforcements zu machen ?
Das ist fast dasselbe
Ja, ich habe eine vorhandene Truppe die Fallschirme und den effect für den Absprung hinzugefügt. Ergebnis war da oben beschriebene.

Bodentruppen laufen neben einander bis zum den Punkt, den der Spieler angeklickt hat.
Lasse ich bei 10 Fallschirmspringern einen Namen (zBsp. para01) für alle 10, so gibt es ein Fallschirm für alle 10. Das sieht so aus, dass ein Fallschirmspringer landet und 9 andere nach der Landung aus ihm rauskommen.

Also müsste ich 10 Namen erstellen (para01, para02 usw), die eigene Fallschirme benutzen. Das Problem hierbei ist, dass sie dann nicht dort landen, wo ich hin klicke, sondern wo ihre waypoints sind. Nur der im event landet da wo ich hinklicke. Füge ich weitere events hinzu, funktioniert das ganze System nicht.


Maybe do someone know a mod where paratroopers porachutes will be use as reinforcment.

Last edited by wustenratte; 08-20-2012 at 11:22 AM.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-21-2013, 08:22 AM
karvarino karvarino is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by wustenratte View Post
I want to add paratrooper squad (10 soldiers) reinforcement to original campaign via parachute.


On the map 01_usa-overlord you can call for a paratrooper.

I've checked at youtube some tutorials, but they not helped.

What I did.

1. I've added some soldiers, gave them names (para01-para10).
2. gave them tags.
3. copy commands and changed waypoints.
4. test ok, but they not jump at place I clicked.









On pic1 you see event: player_para01. Just this one of ten jumped where I clicked on.


Sorry for my bad de-english. It is hard to describe a problem I don't understand.

Thanks in advance.
I had the same problem, I've tried to enlarge the waypoint radius and managed to put paratroopers where we cllik,its work, but failed to call the next paratroopers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:30 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.