1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-29-2011, 09:39 PM
ChrisDNT ChrisDNT is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 298
Default @the dev team : Very important

Sorry for the caps, but maybe extremely useful to them :

http://www.gamr7.com/init/urban_pad/special

But hurrying on it is needed !!!!


P.S. if people have direct access to them, transmit. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-29-2011, 09:42 PM
ChrisDNT ChrisDNT is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 298
Default

also here :

http://forums.cgsociety.org/showthre...f=59&t=1009546


"Unity and UDK both have specific export profiles (see the doc here and here). Getting a whole city into a game engine have never been easier. The exported buildings, roads, and crossroads are all tagged, giving you an easy way to filter and manage your scene."
Reply With Quote
  #3  
Old 09-29-2011, 09:44 PM
JG52Krupi's Avatar
JG52Krupi JG52Krupi is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3,124
Default

Quote:
Originally Posted by ChrisDNT View Post
Sorry for the caps, but maybe extremely useful to them :

http://www.gamr7.com/init/urban_pad/special

But hurrying on it is needed !!!!


P.S. if people have direct access to them, transmit. Thanks.
You should really try the beta patch.

The buildings no longer pop in, in fact they look great.
__________________


Quote:
Originally Posted by SiThSpAwN View Post
Its a glass half full/half empty scenario, we all know the problems, we all know what needs to be fixed it just some people focus on the water they have and some focus on the water that isnt there....
Gigabyte X58A-UD5 | Intel i7 930 | Corsair H70 | ATI 5970 | 6GB Kingston DDR3 | Intel 160GB G2 | Win 7 Ultimate 64 Bit |
MONITOR: Acer S243HL.
CASE: Thermaltake LEVEL 10.
INPUTS: KG13 Warthog, Saitek Pedals, Track IR 4.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-29-2011, 09:47 PM
ChrisDNT ChrisDNT is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 298
Default

"You should really try the beta patch.

The buildings no longer pop in, in fact they look great."


I'm not informing them for the beta patch or the next one, but for the future extensions.

Hey, this city creation program looks quite cool and it's now, for a very limited time (same marketing like Messiah if you know) 29 dollars instead of 700 dollars.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-29-2011, 09:58 PM
JG52Krupi's Avatar
JG52Krupi JG52Krupi is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 3,124
Default

Well in the second like one of the guys was bashing it for being counter intuitive!
__________________


Quote:
Originally Posted by SiThSpAwN View Post
Its a glass half full/half empty scenario, we all know the problems, we all know what needs to be fixed it just some people focus on the water they have and some focus on the water that isnt there....
Gigabyte X58A-UD5 | Intel i7 930 | Corsair H70 | ATI 5970 | 6GB Kingston DDR3 | Intel 160GB G2 | Win 7 Ultimate 64 Bit |
MONITOR: Acer S243HL.
CASE: Thermaltake LEVEL 10.
INPUTS: KG13 Warthog, Saitek Pedals, Track IR 4.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-30-2011, 06:36 AM
salmo salmo is offline
Approved Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 632
Default

I'm hoping that there will be an easy town-building GUI incorporated in the map building SDk when it is released.
__________________
When one engine fails on a two engine bomber, you will always have enough power left to get to the scene of the crash.

Get the latest COD Team Fusion patch info HERE
Reply With Quote
  #7  
Old 09-30-2011, 07:32 AM
pupo162 pupo162 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,183
Default

Quote:
Originally Posted by JG52Krupi View Post
You should really try the beta patch.

The buildings no longer pop in, in fact they look great.
not on my game.

please pmake a picture of london at 20k feet and ill belive you.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-30-2011, 09:11 AM
LoBiSoMeM LoBiSoMeM is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 963
Default

Quote:
Originally Posted by pupo162 View Post
not on my game.

please pmake a picture of london at 20k feet and ill belive you.
+1

Cliffs in maximum graphics quality, 3:00am, fly over a big city and watch the lights an the city itself "popping" under you, with the lights on inside houses.

The cities in Cliffs aren't that good when you are high. In low level they are really nice.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-30-2011, 09:39 AM
Raggz's Avatar
Raggz Raggz is offline
Approved Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Oslo, Norway
Posts: 350
Default

Implementing something like this probably means re-writing the engine. Not gonna happen i believe.
__________________

I7-3930K CPU w/ Corsair H60 liquid cooling.
16Gb Corsair Vengeance 1866mhz.
Asus P9X79 Deluxe Motherboard.
Asus GTX680 2Gb SLI
Auzentech Home theater 3D Soundcard.
Corsair HX850 Modular PSU.
Win 7 x64 Ultimate
TM Warthog HOTAS.
TM Cougar MFD's.
Saitek Flight Pro pedals.
TrackIr 5.
Samsung Syncmaster 2770FH LCD.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-01-2011, 01:33 AM
proton45's Avatar
proton45 proton45 is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 651
Default

We dont know that a city scape created with this program, would "work" any better then what we have now.

...just saying.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:52 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.