1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik

IL-2 Sturmovik The famous combat flight simulator.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 10-04-2007, 11:29 AM
Ploughman Ploughman is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Ceinws Escairgeiliog, Cymru
Posts: 334
Default

That stitched leather look to the map inlay, I don't have that.

Is that because my machine and GPU are c@rp?
Reply With Quote
  #12  
Old 10-04-2007, 11:38 AM
Jutocsa's Avatar
Jutocsa Jutocsa is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hungary, Balatonfüred
Posts: 45
Default

Omg the map has been hacked too ?
Reply With Quote
  #13  
Old 10-04-2007, 11:40 AM
fly_zo's Avatar
fly_zo fly_zo is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 234
Default

there is the map within the game ????

Oooooo
__________________


Born to fly...forced to work!!!
Reply With Quote
  #14  
Old 10-04-2007, 11:44 AM
Triad773's Avatar
Triad773 Triad773 is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by Ploughman
That stitched leather look to the map inlay, I don't have that.

Is that because my machine and GPU are c@rp?
I think thats the only way it appears in the game. Maybe its just tucked into to corner too much?

Justa thought
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 10-10-2007, 04:20 AM
Wildcat_drvr Wildcat_drvr is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Granger In. USA
Posts: 5
Default

I run a 20" dell ultrasharp w/s on a dell 410 XPS (e-6400, 2gigs ram, 2-160 gig raptor hd raid 0) and I love it. No black bars on side.Screen gos side to side. No cut offs at all.
Reply With Quote
  #16  
Old 10-11-2007, 10:15 PM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default

Quote:
Originally Posted by Bearcat
In a word yes.... it looks great in widescreen, especially if you use Track IR What flox was talking about was this:



See how the initial loading screen has the black bars on either end? Once you go into the sim however you will not see those bars all you have to do is make a slight adjustment to your config file which can be found at C:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946 go to conf and edit this portion of the file:

The first one is the old default conf file that I saved.. the second one is my current one that I use with my 24" widescreen.

[window]
width=1024
height=768

ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=0

[window]
width=1920
height=1200

ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=0
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

Below is an in the pit shot with the map & AI command windows up so you can see the difference.

I recommend that if you are planning to get a widescreen and have not yet done so that you get as a minimum a 22" widescreen.. if not a 24". You will be better off.

I tried it and the game would not start it would just crash.
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
  #17  
Old 10-13-2007, 01:36 AM
sdcruz sdcruz is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 13
Default

yes, press M for MAP

Can you run 3 monitors with IL2 ? if so how ?
Reply With Quote
  #18  
Old 10-13-2007, 02:02 AM
fly_zo's Avatar
fly_zo fly_zo is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Zagreb, Croatia
Posts: 234
Default

matrox parhelia !!!

my dream since huuuh ......
__________________


Born to fly...forced to work!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:49 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.