1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > CoD download, installation and activation threads

CoD download, installation and activation threads All discussions about installation, online activation and Steam

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-18-2012, 11:11 AM
3av 3av is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Default Still problems with starting the game....

Thanks for all advices, but the problem is still same: everything goes fine to the point where I choose "campaign", "single mission" etc, it opens the frame where is that 1, 5 , 10, 15 and so on to 100 (percents I think), but it goes only about 5, goes back to 1, again to 5, back to 1, all the time!
I have turned everything to minimum at "video options", the resolution to minimum, SSAO off, anti-epilepsy off, even closed the internet connection after I have started the sim and closed the virus-programs, but sim reacts same way: it goes only about 5, goes back to 1, again to 5, back to 1, all the time!
I, who know nothing about computers, have a (stupid) question: is it possible that my pc would be too weak and slow for CoD; should't there happen a little bit more when I have changed all video options to minimum? Shouldn't it try to load the sim more than 5%, because I tried even minimum settings?
I have also IL 2 Sturmovik 1946, which works perfectly, and Microsoft Flight X , that is a bit slow if fly with all options at maximum. Of course Cliffs of Dover can't be compared to those, they may be totally different, but anyway....
If this tells something to you: when I open the sim, in the beginning there is that blue Ubisoft logo, rolling like a ball: it doesn't roll very well, it is a bit sticky.

Last edited by 3av; 03-18-2012 at 11:40 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-19-2012, 12:50 AM
Troll2k Troll2k is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 722
Default

You can try deleting the Ubi logo or at least renaming it.It is called logo.wmv.

I believe it it something like Steam\Steamapps\common\IL2\parts\core
Reply With Quote
  #3  
Old 03-19-2012, 05:23 PM
5./JG27.Farber 5./JG27.Farber is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,958
Default

Sounds more like your game is corrupted... Verify integrety of the game cache via steam.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-19-2012, 10:45 PM
von Brühl von Brühl is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 215
Default

Have you also installed the Microsoft Framework.NET from a site other than the Steam/CoD disc?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-20-2012, 03:08 PM
3av 3av is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Default

Yes, I have Microsoft .NET Framework 1.1 and 2.0 Serv.Pack, 3.0 Serv.Pack, 3.5 SP1, 4 Client Profile.
If that means anything I have also Microsoft Sync Framework (installed year 2009).
Reply With Quote
  #6  
Old 03-20-2012, 03:27 PM
Troll2k Troll2k is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 722
Default

Have you turned off the epilepsy filter in the video section.(top right if I recall correctly)
Reply With Quote
  #7  
Old 03-20-2012, 03:34 PM
Ze-Jamz Ze-Jamz is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: On your six!!
Posts: 2,302
Default

What are yer system specs dude cuz that sounds like your having major hardware issues
Reply With Quote
  #8  
Old 03-21-2012, 03:06 PM
3av 3av is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Default

Win XP Home Edition, Version 2002, Service Pack 3, AMD Athlon 64X2 Dual, Core Processor 4400+, 1.00 GHz, NVIDIA Ge Force 9800 GTX. The stick is Logitech Extreme 3 D Pro, if you ask.
And everything looks ok, I can change the flyer's clothes, goggles, etc. I can choose the aeroplane, I can do everything else but just can't fly....
I have already IL2 Sturmovik 1946 and it works fine, also I have Microsoft Flight X, it is a bit slow in some occasions but works anyway.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-21-2012, 03:07 PM
3av 3av is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Default

Yes, I have turned it off.
Didn't make any difference....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:43 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.