1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover > Technical threads

Technical threads All discussions about technical issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-08-2013, 06:37 AM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default Fraps issues and a fix

I was having an issue with fraps not working for CLOD, since November 2012.

Beepa team has found this issue.

Windows i.e 10, do not install windows Internet explorer 10, it does not work with d3d10 games...

after unsinstalling the prerelease ie10 fraps is now working again.
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2013, 07:21 AM
SlipBall's Avatar
SlipBall SlipBall is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: down Island, NY
Posts: 2,718
Default

Would not having ie 10 running in the back ground, be a fix aswell?
__________________



GigaByteBoard...64bit...FX 4300 3.8, G. Skill sniper 1866 32GB, EVGA GTX 660 ti 3gb, Raptor 64mb cache, Planar 120Hz 2ms, CH controls, Tir5
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2013, 08:56 AM
GF_Mastiff's Avatar
GF_Mastiff GF_Mastiff is offline
71st_Mastiff
 
Join Date: Oct 2007
Location: EL Centro
Posts: 884
Default

Quote:
Originally Posted by SlipBall View Post
Would not having ie 10 running in the back ground, be a fix aswell?
No, it's not running in the back ground, it has something to do with; be-leave it or not, but IE still runs in Firefox and other browser tools, the KB windows ie 10 prerelease security patch caused d3d10 games to not work.

Dear William,
>
> Thanks for your reply and I apologize for not getting back to you sooner. We have recently become aware of a conflict that can occur with games using DirectX 10 when the recent Internet Explorer 10 preview version has been installed on the machine. Have you installed this software on your machine?
>
> In particular, the problem appears to be directly related to a KB update for Windows 7 that is included with the IE10 preview version. You can find out more information about this KB update at Microsoft's website at:
>
> http://support.microsoft.com/kb/2670838
>
> Our developers are currently investigating this issue, however in the meantime you should be able to resolve this issue by uninstalling this particular KB update. Please note that when this update is uninstalled you will not be able to run the IE 10 preview version.
>
> Hope this helps!
__________________
71st Eagle Squadron
www.anon6.com - Blogger on DCS Series
71st Mastiff's You-Tube
" any failure you meet is never a defeat; merely a set up for a greater come back "
Asus||i7x5930k||16gb3200||GTX10808gb||ATX1200Corsa ir||CBTitanium7.1||Win10x64||TrackIr4Pro/ir||gladiator pro mkII||siatekpedals||X52Throttle||G15Keyboard/RazerMouse||
32"LCD||2x7" lilliputs,1x9inc
Reply With Quote
  #4  
Old 02-08-2013, 05:18 PM
KG26_Alpha's Avatar
KG26_Alpha KG26_Alpha is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2008
Location: London
Posts: 2,796
Default

Quote:
Originally Posted by GF_Mastiff View Post
No, it's not running in the back ground, it has something to do with; be-leave it or not, but IE still runs in Firefox and other browser tools, the KB windows ie 10 prerelease security patch caused d3d10 games to not work.

Dear William,
>
> Thanks for your reply and I apologize for not getting back to you sooner. We have recently become aware of a conflict that can occur with games using DirectX 10 when the recent Internet Explorer 10 preview version has been installed on the machine. Have you installed this software on your machine?
>
> In particular, the problem appears to be directly related to a KB update for Windows 7 that is included with the IE10 preview version. You can find out more information about this KB update at Microsoft's website at:
>
> http://support.microsoft.com/kb/2670838
>
> Our developers are currently investigating this issue, however in the meantime you should be able to resolve this issue by uninstalling this particular KB update. Please note that when this update is uninstalled you will not be able to run the IE 10 preview version.
>
> Hope this helps!
The usual long winded M$ way of saying remove IE 10 preview, we screwed up.
__________________


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:17 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.