1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 07-11-2012, 07:41 PM
Mysticpuma's Avatar
Mysticpuma Mysticpuma is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromsgrove, UK
Posts: 1,047
Default

Mixed results. In fairness I do see less stutters and where I used to see the propeller 'pause' occasionally, I don't get that now.

I do get slow down when there is an explosion but generally it plays smoother.

Mixed results now because every time I complete one of the Single Missions and hit refly, the Launcher crashes and I have to restart the whole game again.

Didn't notice it before this

I too though do like the new tracers. Cheers, MP
__________________
http://i41.tinypic.com/2yjr679.png
Reply With Quote
  #62  
Old 07-12-2012, 01:33 PM
Kranak Kranak is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 22
Default

Although I haven't played Cliffs for awhile because I don't do beta patches I can say this procedure has made improvements in other games I play, like a popular FP shooter and MMO, as well as web surfing.
Reply With Quote
  #63  
Old 07-12-2012, 01:44 PM
Feathered_IV's Avatar
Feathered_IV Feathered_IV is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,468
Default

Just gave it a go too. No change for me, still at 27 fps at all combinations of graphics settings from high to low. I5 2500k, 16gb DDR3, 1gb GTS450.
Reply With Quote
  #64  
Old 07-12-2012, 06:52 PM
Whizkid Whizkid is offline
Approved Member
 
Join Date: May 2012
Location: Kelseyville - California
Posts: 31
Default

Anything similar for us WinXP users? I tried to find a similar thing in the Control Panel but nothing seen.
__________________
Whizkid
Reply With Quote
  #65  
Old 07-12-2012, 09:13 PM
Bak Bak is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
Default

I just noticed some odd behavior while flying, it seems my CPU keeps underclocking it self constantly, then spiking up again, the values are constantly between 1.6ghz and 4.9ghz, when i disabled power saving and forced it to stay at 4.9ghz constantly i actually had better performance during take off.

This probably only applies to my PC, but it was behavior i have not seen in other games, or in the previous beta patch.
Reply With Quote
  #66  
Old 07-16-2012, 04:09 PM
choctaw111's Avatar
choctaw111 choctaw111 is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 462
Default

I don't have much time lately to completely read through long threads or search the internet so I am asking how this is done for XP32 users.
__________________
STRIKE HOLD!!!
Nulla Vestigia Retrorsum
Reply With Quote
  #67  
Old 07-16-2012, 09:33 PM
SlipBall's Avatar
SlipBall SlipBall is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: down Island, NY
Posts: 2,718
Default

Quote:
Originally Posted by choctaw111 View Post
I don't have much time lately to completely read through long threads or search the internet so I am asking how this is done for XP32 users.

I have it on my XP32 the last official release, and it runs fine on that set up, same PC for both installs. Most of my flying is done on my Win 7 though. I would recommend you to strive to upgrade to Win7 64b if that is possible for you.
__________________



GigaByteBoard...64bit...FX 4300 3.8, G. Skill sniper 1866 32GB, EVGA GTX 660 ti 3gb, Raptor 64mb cache, Planar 120Hz 2ms, CH controls, Tir5
Reply With Quote
  #68  
Old 07-16-2012, 09:50 PM
Buchon Buchon is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 437
Default

Mostly what SlipBall said.

DX9 in the latest Beta patch is working excellent overall, through you´ll face the usual DX9 limitations as low resolution shadows and a lower resolution on textures.

The performance is also more smooth in DX10 than in DX9, guess that is because the use of deferred pipeline rendering in DX10.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:33 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.