1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > King's Bounty > King's Bounty: The Legend > Mods

Mods Everything about mods

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-19-2014, 05:53 PM
Agrippa Agrippa is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default Hidden Treasures?

I've browsed through a few pages and haven't seen any mods that add an option to always highlight the hidden treasures. I'm talking about the beam of light that shines on hidden treasures as you pass through *slowly.* Rather than crawl through the game at an ungodly slow pace, I just want the beams of light to always show. Is this possible?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2014, 10:57 PM
Sir Whiskers Sir Whiskers is offline
Approved Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 149
Default

Quote:
Originally Posted by Agrippa View Post
I've browsed through a few pages and haven't seen any mods that add an option to always highlight the hidden treasures. I'm talking about the beam of light that shines on hidden treasures as you pass through *slowly.* Rather than crawl through the game at an ungodly slow pace, I just want the beams of light to always show. Is this possible?
In the "params.txt" file in Ses.kfs, you can modify the search radius. I'm not sure what the max value is, but I suspect you can make it large enough to fill an entire screen. That would mean every time you stop moving, you'd see any hidden chests on the screen.

Rather than modding the game, you can simply press the "D" key (for "dig") as you move, which will automatically dig up any chests you pass by. I've found this is simple enough that I rarely miss a chest and don't have to constantly stop to look for the beam of light.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-22-2014, 06:14 PM
Agrippa Agrippa is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default

Thank you. Changing the search range to 999 was probably overkill, but it shows all the hidden treasures on my screen at least. I couldn't find it, but I read in another post that there's a dig range somewhere in params. Does anyone know where that is?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:04 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.