1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Men of War > Men of War: Red Tide

Men of War: Red Tide Stand-alone expansion to its critically acclaimed RTS Men of War

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-15-2011, 11:28 AM
pongo715 pongo715 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Default red tide gem editor problem

After I pasted MoW Editor into MoW redtide .... after i launched the editor i got this "multiplayer_leave_unit_value" not found .... so i can't use it .... please help ... please ... thankyou very much.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2011, 11:44 AM
pongo715 pongo715 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Default

Property "multiplayer/leave_unit/value" not found in class "DDA server"
dda_parameter.h,38 <---- that error to be prisce

using : redtide editor 1.17.1

please help me ... please ... I really wanted to use this editor on red tide.... please help...

____________________________________________
Property "multiplayer/leave_unit/value" not found in class "DDA server"
dda_parameter.h,38
------------------------------------------------------------

> main

Men of War: Red Tide Editor - v1.17.1 - editor
___________________________

My redtide patch is ---> 1.00.1 please help me .. please thankyou...

Last edited by pongo715; 04-15-2011 at 11:56 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-16-2011, 08:22 AM
[SOE]No.Mam [SOE]No.Mam is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 370
Default

possible copied MoW editor needs some *.dll files from MoW folder.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-16-2011, 09:07 AM
pongo715 pongo715 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Default

I only have redtide :/ .... btw ... which .dll do i need for it....
Reply With Quote
  #5  
Old 04-16-2011, 11:33 AM
KageToraUK KageToraUK is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 25
Default I doubt it

Quote:
Originally Posted by [SOE]No.Mam View Post
possible copied MoW editor needs some *.dll files from MoW folder.
I'm pretty sure it has nothing to do with .dll files from MoW. If the mow_editor.exe is copied into the same folder as where the redtide.exe is in, this 'new' mow_editor.exe will have no way of finding its way to where the .dll files for MoW are.


Reply With Quote
  #6  
Old 04-20-2011, 10:43 AM
SpeedWolf's Avatar
SpeedWolf SpeedWolf is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 348
Default

Try using the 1.11.3 Patch, and copy and past that in the red tide folder.
__________________

======
Reply With Quote
  #7  
Old 11-10-2013, 05:24 PM
mimasek107 mimasek107 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Default

Hi guys

I have the same problem like as above.I don't have MoW,only Red Tide and I have the same statement.But I can't find right 1.11.3 path,which will work with my version

P.S I have cenega version,polish language,but I don't need polish Editor
Reply With Quote
  #8  
Old 11-21-2013, 06:49 AM
BolliBomber's Avatar
BolliBomber BolliBomber is offline
Approved Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Germany
Posts: 42
Default

You cant install the patch, if you dont have MoW Vanilla. Its not for RedTide available.

If you need the Editor from 1.11.3 you can try to extract a patch (for example with Universal Extract) and copy the editor file without installing whole patch.
__________________

Last edited by BolliBomber; 11-21-2013 at 06:55 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:42 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.