1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > Real Warfare 2: Northern Crusades

Real Warfare 2: Northern Crusades A new chapter in the Real Warfare realistic real-time strategy games series.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-03-2011, 12:08 PM
Grim.Reaper Grim.Reaper is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 16
Default Updater Requires Activation?

Why does running the update tool require you to use an activation? My game has already been activated before.

Any eta when the manual new patch will be ready so I can see some of the improvements?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2011, 01:00 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

mine gg version didn't ask activation. is strange
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2011, 01:16 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

Unicorn tell me to give this http://13century.com/game/patch/2.2.5/update.zip is the update.exe; for error also the update.exe has been protected with the drm, it will be corrected, but for the moment you can use apply this one

Last edited by Sneaksie; 12-03-2011 at 03:02 PM. Reason: Link corrected
Reply With Quote
  #4  
Old 12-03-2011, 02:09 PM
Goblin Wizard Goblin Wizard is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 506
Default

Quote:
Originally Posted by mitra View Post
Unicorn tell me to give this http://13century.com/game/patch/2.2.5/update.zip is the update.exe; for error also the update.exe has been protected with the drm, it will be corrected, but for the moment you can use apply this one
Link doesn't work. >>> EDIT >>> It works now.
If someone want to try update the game manually, here is the patch. Copy content to the game directory, run patch.exe, done. If you play only campaign you don't even need to run update.exe. It changes only version number in lower right corner. I have gg version too and never had to activate except 1st time.

Last edited by Goblin Wizard; 12-03-2011 at 05:21 PM. Reason: Link corrected
Reply With Quote
  #5  
Old 12-03-2011, 05:08 PM
Grim.Reaper Grim.Reaper is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 16
Default

I thought it was strange as well. I'll give this a shot and see if one works. Thanks!
Reply With Quote
  #6  
Old 12-03-2011, 05:30 PM
Grim.Reaper Grim.Reaper is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 16
Default

Well, good news and bad news....

...good news, the provided update.exe seemed to work

...bad news, after the patch was applied I was told by my virus software my computer was just affected by the ws.trojan.h virus and was attached to the asukoso.x86 file.

Not good
Reply With Quote
  #7  
Old 12-03-2011, 05:57 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

Quote:
Originally Posted by Grim.Reaper View Post
Well, good news and bad news....

...good news, the provided update.exe seemed to work

...bad news, after the patch was applied I was told by my virus software my computer was just affected by the ws.trojan.h virus and was attached to the asukoso.x86 file.

Not good
is strange my avast not signal nothing. Is a false positive? asukoso.x86 is not a file of patch.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-03-2011, 06:04 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

Do you use Norton 2012? Appears like it gives in many application the presence of this virus as false positive

http://forums.steampowered.com/forum...php?p=26175473
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&m=2971846
Reply With Quote
  #9  
Old 12-03-2011, 06:04 PM
Goblin Wizard Goblin Wizard is offline
Approved Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 506
Default

Quote:
Originally Posted by mitra View Post
asukoso.x86 is not a file of patch.
Actually, it's inside the zip archive.
Reply With Quote
  #10  
Old 12-03-2011, 06:11 PM
mitra mitra is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Milano
Posts: 676
Default

YOu're right there is only in gamersgate version, must be part of DRM, because I searched the file is not a know file, nor is related to virus. My avast give not problems scanning it

I'm going to ask to Unicorn for know what file is.

Last edited by mitra; 12-03-2011 at 06:14 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:40 PM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.