1C Home   |   Register   |   Today Posts   |   Members   |   UserCP   |   Calendar   |   Search   |   FAQ

Go Back   Official 1C Company forum > 1C Publishing > IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Latest instalment in the acclaimed IL-2 Sturmovik series from award-winning developer 1C: Maddox Games.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #181  
Old 03-04-2012, 04:02 AM
MegOhm MegOhm is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: SoCal Wine Country
Posts: 142
Default Will See

Quote:
Originally Posted by mazex View Post
Well, as the memory leak seems to be related to texture loading a rewrite of the graphics engine for sure will eliminate it (as texture loading is a central part of a graphics engine)... And maybe introduce new ones... that are a lot easier to fix if they have done a good rewrite

Besides, Ilya has already stated that code section with the memory leak is not there in the new patch, so I don't understand why everyone asks the same question over and over again... But OK, I maybe do understand the anxiety as it's the memory leak that has made me stop playing the game since the last patch
Proof is in the pudding...So if the pudding has a viable recipe.. we might finally..have a flyable Sim!
Reply With Quote
  #182  
Old 03-04-2012, 03:44 PM
Trumper Trumper is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 461
Default

Quote:
Originally Posted by xpupx View Post
I have to go with the Tree man here!
do we really give a sh** about the sequel when the game we paid for all that time ago still runs like a beta?
Fix the AI
Fix the sound
Fix the map
Fix the Launcher
Fix the FPS
Fix the Weather
Fix the scripts
Fix the FMB
Add some useful ships
Fix the balancing of Axis to Allied Bombers
Fix the Navigation

These issues need to be addressed, or take the game off steam and release the Full SDK to the community and let them sort it out!
+1 ,here's hoping the patch is heading towards this.
Reply With Quote
  #183  
Old 03-04-2012, 04:40 PM
Walrus1 Walrus1 is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 78
Default

Quote:
Originally Posted by xpupx View Post
I have to go with the Tree man here!
do we really give a sh** about the sequel when the game we paid for all that time ago still runs like a beta?
I think you must not understand that all of the fixes that everyone wants will apply to both the CoD AND the sequel, BoM or whatever it will be called.

The game engine will be the same for both.

When they redo the graphics engine.
When they fix the AI.
Add weather effects.
Map.
Etc.

These changes will apply to both Cliffs of Dover and Battle of Moscow.

The developers know that for any sequel to be successful, these things must be fixed or improved, and these fixes and improvements will apply to both games.
Reply With Quote
  #184  
Old 03-04-2012, 05:50 PM
Topo Topo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 43
Default

Quote:
Originally Posted by Walrus1 View Post
...The developers know that for any sequel to be successful, these things must be fixed or improved, and these fixes and improvements will apply to both games.

True.
The only problem is that these things are still to be solved, almost a year since the release of the first title.
I think a little bit of impatience is understandable, especially when you consider that the singleplayer still presents several problems.

I'm confident and patient.

Greetings!

(sorry for my english...)
Reply With Quote
  #185  
Old 03-04-2012, 06:25 PM
Gourmand Gourmand is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 208
Default

Quote:
Originally Posted by xpupx View Post
Fix the AI
Fix the sound
Fix the map
Fix the Launcher
Fix the FPS
Fix the Weather
Fix the scripts
Fix the FMB
Add some useful ships
Fix the balancing of Axis to Allied Bombers
Fix the Navigation
they are priority in the life :
firts make a yellow tree and 2 more week after perhaps they'll fix cod...

i dream if the dev make yellow tree, that significate all the fix were done...

but i'm realistic contrary to luthier...
Reply With Quote
  #186  
Old 03-04-2012, 07:04 PM
Kankkis Kankkis is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Turku, Finland
Posts: 584
Default

Quote:
Originally Posted by speculum jockey View Post
That usually because they are pushing all the new DX11 features that DX10 doesn't have. Thus the card has to do more work, and you get less FPS.

Most games that are run in DX11 instead of 10 show an increase in FPS because DX11 is more streamlines or optimized than DX10. Naturally that's only true as long as you don't start enabling a bunch of DX11 features.

To sum it up, DX11 is better than DX10.
true.
Reply With Quote
  #187  
Old 03-05-2012, 06:42 AM
hiro hiro is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 352
Default

Quote:
Originally Posted by Heliocon View Post
I hate being right? Anyone remember?







only the devs are right



BTW thanks for the update also!
Reply With Quote
  #188  
Old 03-06-2012, 12:01 AM
Ploughman Ploughman is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Ceinws Escairgeiliog, Cymru
Posts: 334
Default

I play this sim about once a month. When ever I play the sim I have to play a quick mission because if I don't do that first and then go into the FMB whenever I launch a mission created or originated there I always get a CTD. It's weird but that's the way around getting booted out of the game. Remember that weird thing with Il-2 where after launching you had to collapse it to desktop and then bring it back up...we put up with a lot with this stuff because in the end it delivers, but it's not smooth sailing, but these are rough seas at the moment. I take it the update'll be Thursday instead of Friday?
Reply With Quote
  #189  
Old 03-07-2012, 11:03 PM
JG52Uther's Avatar
JG52Uther JG52Uther is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK
Posts: 2,340
Default

Quote:
Originally Posted by Slayer View Post
I wish these Friday updates would be just the update instead of a 25 page OT diatribe. Should just lock them and if people want to comment or complain about a specific then they can make their own thread about it.
Quote:
Originally Posted by JG52Uther View Post
I suggest:
Top right corner of the thread is a box:
search this thread
Click on that, then:
Advanced Search
Right hand side:
Search by username
Type BlackSix in that box.
voila!
Sometimes I wish I could just do the same...
Try that.
__________________
http://forum.1cpublishing.eu               /image.php?type=sigpic&userid=2975&             dateline=1336686751


Q6600 @ 2.4 / 4 GB ddr2 / GTX285 1 gb gfx / W7 64
Whiners to fanboys in one move, who'd a thought it!
Reply With Quote
  #190  
Old 03-08-2012, 05:59 PM
klem's Avatar
klem klem is offline
Approved Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,650
Default

Quote:
Originally Posted by JG52Uther View Post
Try that.
Or simply go to the first update post (BlackSix's post), click on his name in at the top of his post and select "View all posts by BlackSix"
__________________
klem
56 Squadron RAF "Firebirds"
http://firebirds.2ndtaf.org.uk/



ASUS Sabertooth X58 /i7 950 @ 4GHz / 6Gb DDR3 1600 CAS8 / EVGA GTX570 GPU 1.28Gb superclocked / Crucial 128Gb SSD SATA III 6Gb/s, 355Mb-215Mb Read-Write / 850W PSU
Windows 7 64 bit Home Premium / Samsung 22" 226BW @ 1680 x 1050 / TrackIR4 with TrackIR5 software / Saitek X52 Pro & Rudders
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:41 AM.

Based on a design by: Miner Skinz.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2007 1C Company. All rights reserved.